Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Για τη νίκη και την… ηρεμία


Για τη νίκη και την… ηρεμίαΤο πλάνο σωτηρίας του Γόντικα

Το «τρίποντο» ώστε να κάνει το δύο στα δύο στο ελληνικό πρωτάθλημα και διατηρήσει την ηρεμία που υπάρχει, τουλάχιστον στον αγωνιστικό τομέα θέλει ο Παναθηναϊκός σήμερα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (20:30, Novasports1/NovaΣΠΟΡ FM 94.6).

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει στο ΟΑΚΑ, τη στιγμή που ο Δημήτρης Γόντικας καταστρώνει οικονομικό πλάνο σωτηρίας για τη φετινή σεζόν.

Μια εμφάνιση για να «ζεστάνει» τον κόσμο του ψάχνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ώστε να περάσει και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας. Με νίκη οι «πράσινοι» δεν θα φτάσουν μόνο τους έξι βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές, αλλά θα καταφέρουν να δώσουν και ελπίδα στους οπαδούς τους, τουλάχιστον στο αγωνιστικό κομμάτι, ελπίζοντας κατόπιν στην οικονομική τους βοήθεια μέσω των διαρκείας ή έστω στη συνεχή παρουσία τους στα εντός έδρας ματς από εδώ και πέρα.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον νεοαποκτηθέντα Ρούντολφ Γκέργκελι, για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον επειδή με μία προπόνηση δεν μπορεί να ξέρει πρόσωπα και συστήματα, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να «χαθεί» μέσα στο παιχνίδι και δεύτερον διότι θέλει να διατηρήσει τις ισορροπίες μέσα στα αποδυτήρια και να μην αδικήσει ποδοσφαιριστές που προπονούνταν όλη την εβδομάδα.

Κόντρα στο σύνολο του Στεφάν Ντεμόλ, ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να ξεκινήσει τους Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια, με τους Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ και Ιωαννίδη αμυντική τετράδα μπροστά του. Ο Βιτόλο θα είναι ο αμυντικός χαφ με τους Ζέκα και Κατσουράνη μπροστά του, ενώ Λέτο και Κουίνσι θα είναι τα στηρίγματα του Τοτσέ στην επίθεση. Η μοναδική έκπληξη που ίσως επιφυλάσσει ο τεχνικός του «τριφυλλιού» είναι η χρησιμοποίηση του Καραγκούνη στο χώρα της μεσαίας γραμμής αντί του Βιτόλο, με τον Κατσουράνη να πηγαίνει σε ρόλο «σκούπας» μπροστά από την άμυνα.

Το πλάνο σωτηρίας του Γόντικα

Τρόπους για να μην υπάρξει στάση πληρωμών τον Ιανουάριο ψάχνει ο Δημήτρης Γόντικας μαζί με τους στενούς συνεργάτες τους. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, με δεδομένο ότι δεν θα αλλάξει στάση κάποιος από τους μετόχους και δεν θα υπάρξει εισροή ρευστού στα ταμεία ώστε να βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται, ελπίζει στη βοήθεια του κόσμου.

Η χορηγία του ΟΠΑΠ ύψους 2.5-3 εκατομμυρίων ευρώ, σε συνδυασμό με την αγοραστική δυναμική του κόσμου μπορούν να αποφέρουν αρκετά έσοδα και για το λόγο αυτόν παίζει σημαντικό ρόλο η πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ώστε να είναι «ζεστός» ο κόσμος και να πηγαίνει στο γήπεδο. Τα 7.000 διαρκείας περίπου που έχουν πωληθεί για φέτος, ίσως αυξηθούν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, αλλά ακόμα και τα απλά εισιτήρια είναι οικονομική ενίσχυση, γι’αυτό άλλωστε είναι σημαντικό να μην υπάρχουν και τιμωρίες της έδρας ή πρόστιμα. «Ανοιχτό» άλλωστε παραμένει το ενδεχόμενο να πωληθεί κάποιος ποδοσφαιριστές στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...