Ζαχάρω: "Εξαφανίστηκε" ο τραυματίας τροχαίου



Ζαχάρω: Έχουμε δει σε τροχαίο ο υπαίτιος της πρόκλησης να εγκαταλείπει το χώρο του ατυχήματος. Αλλά να συμβεί αυτό με τον τραυματία… πρώτη φορά το είδαμε.
Στη Ζαχάρω, στη διασταύρωση Μπισχινόκαμπου, ένας αλλοδαπός τραυματίστηκε ελαφρά σε τροχαίο που συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης. Ένα μαύρο VW Bora συγκρούστηκε με ένα ασημί Citroen Saxo πλαγιομετωπικά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά, ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου.
Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του τμήματος Τροχαίας Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, όταν πήγαν να βρουν τον οδηγό που είχε τραυματιστεί, αυτός είναι ήταν άφαντος… και αναζητείται.
Έχουμε δει σε τροχαίο ο υπαίτιος της πρόκλησης να εγκαταλείπει το χώρο του ατυχήματος. Αλλά να συμβεί αυτό με τον τραυματία… πρώτη φορά το είδαμε.

Στη Ζαχάρω, στη διασταύρωση Μπισχινόκαμπου, ένας αλλοδαπός τραυματίστηκε ελαφρά σε τροχαίο που συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης. Ένα μαύρο VW Bora συγκρούστηκε με ένα ασημί Citroen Saxo πλαγιομετωπικά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά, ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου. Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του τμήματος Τροχαίας Πύργου. Όμως όταν πήγαν να βρουν τον οδηγό που είχε τραυματιστεί, αυτός είναι ήταν άφαντος… και αναζητείται.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ