Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

 Συνελήφθη στην επαρχιακή οδό Ρουπακίου - Αμαλιάδας στην Ηλεία, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας άνδρας ηλικίας 42 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του στο οποίο επέβαινε, βρέθηκε μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε 12,5 περίπου γραμμάρια κάνναβης.

Επιπλέον σε έρευνα που έγινε στην οικία του, στην ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας, βρέθηκε μία πλαστική σακούλα στην οποία είχαν απομείνει 2,7 γραμμάρια κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο.
Επίσης, συνελήφθη σε παραθαλάσσια περιοχή του Πύργου Ηλείας, από Αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, μία γυναίκα ηλικίας 26 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στη κατοχή της μικροποσότητα κάνναβης.
iliapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...