Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Διανέμονται βιβλία στα σχολεία της Ηλείας



Διανέμονται βιβλία στα σχολεία της ΗλείαςΜε την διανομή των όσων βιβλίων έχουν φτάσει στην Ηλεία και την τοποθέτηση αναπληρωτών εκπαιδευτικών ξεκίνησε η δεύτερη σχολική ημέρα της νέας χρονιάς.
Οι διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού, εκτός από τις ευχές τους σε όλα τα παιδιά γνωστοποιούν πως γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Το πρώτο κουδούνι της φετινής χρονιάς βρήκε όλα τα σχολεία ανοιχτά και από αύριο οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα βρίσκονται στις θέσεις τους καθώς μέχρι χθες αργά το απόγευμα γίνονταν οι τοποθετήσεις.

Όσον αφορά τα δημοτικά σχολεία, όλες οι σχολικές μονάδες έχουν παραλάβει τα βασικά τεύχη της γλώσσας, των μαθηματικών της κοινωνικής πολιτικής και της γραμματικής και η διανομή τους ξεκινά από σήμερα.

Σχετικά με τη διανομή των βιβλίων στα γυμνάσια και λύκεια έχουν καλυφθεί οι ανάγκες των περιφερειακών σχολείων και των ΕΠΑΛ, ενώ όσα βιβλία έρχονται αμέσως διανέμονται στα σχολεία.

Επίσης δόθηκε στους διευθυντές των σχολείων η επιστολή του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Γιώργου Παναγιωτόπουλου για να φέρουν οι μαθητές τα παλιά τους βιβλία σε μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης μεταξύ μαθητών και ανακύκλωσης των βιβλίων μέσα στη σχολική μονάδα.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...