Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Πύργος: Κατηγορούνται για κακουργήματα και κυκλοφορούν ελεύθεροι . . .


Πύργος: Κατηγορούνται για κακουργήματα και κυκλοφορούν ελεύθεροι . . .Πύργος: Κατηγορούνται για κακουργήματα και κυκλοφορούν ελεύθεροι . . .
Πύργος: Κατηγορούνται για κακουργήματα και κυκλοφορούν ελεύθεροι . . .

Σχετικό Άρθρο

Τριανταφυλλιά Ηλείας: ΡΟΜΑ πήγαν να σκοτώσουν αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ.
52 περιπτώσεις κλοπών - διαρρήξεων με 80.000 ευρώ λεία
Προσωρινά ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις ΡΟΜΑ που εμπλέκονται στην υπόθεση τραυματισμού αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Η εξέλιξη αυτή προέκυψε μέσα από τη διαφωνία του κ. Εισαγγελέα Ηλείας – που πρότεινε την προφυλάκισή τους – και του κ. Ανακριτή.
Οι τρεις άντρες ηλικίας 29, 27 και 22 ετών μαζί με άλλα δύο ανήλικα άτομα, επέβαιναν στις 31 Αυγούστου σε αγροτικό φορτηγάκι όπου μετά τη διάπραξη κλοπής στην περιοχή της Κορυφής, παρέσυραν με το όχημά που οδηγούσε ο 22χρονος αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τους καταδίωκε.
Ο αστυνομικός είχε παρασυρθεί σοβαρά τότε αφού τον έβαλαν κάτω από το φορτηγάκι με τη μηχανή του και τον παρέσυραν για αρκετά μέτρα. Την περασμένη Τρίτη, οπότε και εξετάστηκε η υπόθεση υπήρξε διαφωνία μεταξύ του κ. Εισαγγελέα Ηλείας, ο οποίος πρότεινε να προφυλακιστούν έχοντας ασκήσει δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και άλλες παράνομες πράξεις και του κ. Ανακριτή που πρότεινε να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και καταβολή εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ, τουλάχιστον για τον 29χρονο που φέρεται να είναι και ο εγκέφαλος της σπείρας που λυμαίνεται την περιοχή του Πύργου και όχι μόνο.
Η υπόθεση θα επανεξεταστεί μετά από πρόταση του κ. Εισαγγελέα στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηλείας στις 16 Σεπτεμβρίου, για να ληφθεί η τελική απόφαση.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...