Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΘ: Περικύκλωσαν "νεολαίους" του ΣΥΝ τα ΜΑΤ - Ηλείοι φοιτητές ανάμεσα τους


ΔΕΘ: Περικύκλωσαν Αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει διαδηλωτές μέλη της Νεολαίας Συνασπισμού την ώρα που περιμένουν τα λεωφορεία για να αναχωρήσουν στην Αθήνα.
Αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει διαδηλωτές μέλη της Νεολαίας Συνασπισμού την ώρα που περιμένουν τα λεωφορεία για να αναχωρήσουν στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα άντρες της ομάδας "Δίας" έφτασαν στο σημείο αναμονής των λεωφορείων και μπλόκαραν την αναχώρηση του κόσμου που περίμενε με εντολές που δόθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια τους "Δίας" αντικατέστησαν άντρες των ΥΜΕΤ ακολουθώντας, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, εντολές από την Αθήνα.
Με βάση πληροφορίες του ilialive.gr, ανάμεσα στα νεαρά άτομα του ΣΥΝ, βρίσκονται και παιδιά από την Ηλεία. Τα πρώτα στοιχεία που έχουμε κάνουν λόγο για «μπλοκάρισμα» των νεαρών ατόμων επειδή «φάνηκαν πολλοί οι συγκεντρωμένοι». Παρακολουθούμε την εξέλιξη τηλεφωνικά και θα σας ενημερώσουμε μόλις υπάρχουν νεότερα.
Νεότερη ενημέρωση
Από τα 40 άτομα έγινε μια "άτυπη" προσαγωγή των 25 από τα ΜΑΤ σε μια στοά. Ανάμεσα στα παιδιά αυτά ήταν τουλάχιστον τρεις φοιτητές από την Ηλεία δύο κοπέλες και ένας νεαρός. Η τελευταία πληροφόρηση που είχαμε είναι πως τελικά μετά απο 40 λεπτά ανούσιας καθυστέρησης, το λεωφορείο πήρε "άδεια" να αναχωρήσει.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...