33ο Ολυμπιακό Ράλλυ: Το πάρτι ξεκίνησε στην κεντρική πλατεία Πύργου . . .

Η μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ηλεία, ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το βράδυ στην κεντρικά πλατεία Πύργου, παρουσία χιλιάδων θεατών.
Οι ήχοι απο τις εξατμίσεις των
αγωνιστικών αυτοκινήτων ήταν που ξεσήκωσαν τον κόσμο που σε τακτά χρονικά διαστήματα ξεσπούσαν σε χειροκροτήματα και μετά από τις παραινέσεις του παρουσιαστή.
Η πανηγυρική τελετή εκκίνησης ξεκίνησε με το χορευτικό του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Ηλείων Παράδοσις. Λίγο μετά τις 8:30 το "πάρτι" φούντωσε, καθώς τα rally girls της ΑΟΛΑΠ, η Νελίνα και η Σύλβια ανέβηκαν στη ράμπα της εκκίνησης. Μαζί τους και ο παρουσιαστής της βραδιάς δημοσιογράφος της "Πρώτης" και του ilialive.gr, Γιάννης Σπυρούνης.
Μετά το χαιρετισμό του προέδρου της ΑΟΛΑΠ και γ.γ. της ΟΜΑΕ Μιχάλη Αποστολόπουλο, ξεκίνησαν οι αφίξεις των αγωνιστικών. "Ραλλιάρηδες" από κούνια τα μέλη της ΑΟΛΑΠ και ο μικρούλης Θεοδόσης Καραλής από την Αμαλιάδα ανέβηκε στη ράμπα με μια μίνι χωμάτινη φόρμουλα κερδίζοντας το χειροκρότημα των θεατών.
Ακολούθησαν τα πλοηγά αυτοκίνητα και οι αγωνιζόμενοι, με πρώτους τους Λάμπρο Κύρκο - Γιώργο Πολυζώη με Mitsubishi Lancer EVO IX για να συνεχίσουν οι υπόλοιποι. Η εκκίνηση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ σε μία κατάμεστη πλατεία στο κέντρο της πόλης.
Το ραντεβού των θεατών είναι για αύριο το πρωί στις εννέα στη Ε.Δ. 1 Λάλα…
ilia-live.gr

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Θεοδόσης Καραλής απο την Αμαλιάδα ηλικίας 6 χρονών ,ειναι το ανερχόμενο αστέρι που θα λάμψει εν καιρώ στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Κάτω από τις οδηγίες :
1.Του πατέρα Παναγιώτη Καραλή που ειναι οδηγός οργανωτικού και πλήρωμα της ΑΟΛΑΠ
2. Της μητέρας του Διονυσίας Μητσοπούλου που ειναι πολύ δραστήριο Μέλος της ΑΟΛΑΠ...
ο Θεοδόσης δείχνει ένα μοναδικό ταλέντο οδηγού αγώνων αυτοκινήτου και το μέλλον του σε αυτό τον τομέα προμυνείεται λαμπρό !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μπραβο στον μικρο θεοδοση εχω ακουση για αυτον την αλλη ημερα δεν εφυγε καθολου απο τα σερβις στου λαλα ηταν γυρω απο καθε ομαδα και ολοι τον ηξεραν και παλι μπραβο του
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ημουν παρών στην πανιγυρική εκκίνηση του 33ου Ολυμπιακού ράλλυ που έγινε το Σάββατο 1-10-20011 στην Πλατεία του Πύργου.
Οι θεατές έτοιμοι να θαυμάσουν τους αγωνιζόμενους πρωταθλητές ειδαν με μεγάλη τους έκπληξη να ανεβαίνει στη ράμπα εκκίνησης ο μικρός Θεοδόσης με το μπάγκυ αυτοκινητό του.
Ολοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα αφού ένας τόσο μικρός φίλος του αυτοκινήτου είχε την στόφα του αγωνιζόμενου και όλες του οι κινήσεις ήταν άψογες.
Οι θεατές που ηταν γύρω μου χειροκρότησαν θερμά τον Θεοδόση και εξέφρασαν την βεβαιότητα οτι σύντομα θα ...ανέβει κατηγορία !!!
Μπράβο Θεοδόση !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα παρακαλούσα τος γονείς και τους φίλους του μικρού Θεοδώση να μου αποστείλουν μέσω του gmail φωτογραφικό υλικό και βιογραφικό για να του κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα
ευχαριστώ
ο διαχειριστής του neohorikillinis.blogspot.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ