Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

"Αφεντικό" της Κρήτης ο ΟΦΗ

Με κορυφαίο τον Σουμπίνιο και σκόρερ τον Σίσιτς ο ΟΦΗ επικράτησε του Εργοτέλη στο ντέρμπι της Κρήτης και πήρε το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Το LIVE του αγώνα
 
Με κορυφαίο τον Σουμπίνιο και σκόρερ τον Σίσιτς ο ΟΦΗ επικράτησε του Εργοτέλη στο ντέρμπι της Κρήτης και πήρε το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα.
 
Σε ένα μοιρασμένο ματς στο Γεντί Κουλέ ο ΟΦΗ έδειξε πως το ήθελε πιο πολύ και κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη. Ωστόσο η πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης ήταν για τον Εργοτέλη με την κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς να περνάει μόλις άουτ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 20΄ με τον Πίρσον να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Σουμπίνιο, ενώ δέκα λεπτά αργότερα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Σουμπίνιο πήρε την κεφαλιά μετά το κόρνερ και ο Σίσιτς από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με το ματς να έχει ρυθμό αλλά και λιγοστές φάσεις. Στο 49΄ο Βίσιο έδιωξε τη μπάλα πριν περάσει την γραμμή μετά το σουτ του Σουμπίνιο, ενώ στο 54΄ η κεφαλιά του Χίμπλινγκερ πέρασε μόλις άουτ. Την ίδια τύχη είχε η προσπάθεια του Κατσικοχέρη στο 81ο λεπτό με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος αφού στις καθυστερήσεις ο Πίρσον νίκησε στο τετ α τετ τον Παπουλή.
newsit
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...