Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Τους «έκαψαν» τα τσιγάρα

Σύλληψη αλλοδαπών για λαθραία διακίνηση

Στη Βάρδα Ηλείας οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Πακιστάν, ηλικίας 24 και 17 ετών, για διακίνηση και κατοχή λαθραίων τσιγάρων.

Συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση οι άντρες της Αστυνομίας συνέλαβαν τους δύο Πακιστανούς την ώρα που αυτοί παραλάμβαναν δέμα από το πρακτορείο υπεραστικών λεωφορείων του Νομού Ηλείας, στη Βάρδα, το οποίο περιείχε 50 κούτες τσιγάρων χωρίς ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Από τον έλεγχο των στοιχείων ταυτότητας των συλληφθεντων προέκυψε ότι ο 17χρονος δεν κατείχε νόμιμα έγγραφα εισόδου και παραμονής στη χώρα. Συνολικά κατασχέθηκαν 10.000 λαθραία τσιγάρα και δυο κινητά τηλέφωνα τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δυο αλλοδαποί ως μέσα συνεννόησης για την διακίνηση των λαθραίων τσιγάρων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...