Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Στην τελική ευθεία η συμφωνία με τον πρίγκιπα

Αύριο θα είναι στην Ελλάδα τα χαρτιά

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στην υπόθεση για το ενδιαφέρον του πρίγκιπα Σουλτάν να πάρει το 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Βλάσης Τσάκας δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό sport-fm.gr πως έφτασαν - μέσω e-mail - στην Ελλάδα υπογεγραμμένο και θεωρημένο ως προς τη γνησιότητα της υπογραφής το προσχέδιο της πρότασης του Αλ Σαούντ για την απόκτηση των μετοχών του «τριφυλλιού».

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα περιμένει από τη Δευτέρα να ενημερώσει ο Πετρόπουλος τον δικηγόρο του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος έχει ζητήσει επίσημα χαρτιά κι όχι αποστολή με ηλεκτρονική μορφή. Πάντως, ο Τσάκας τόνισε πως αύριο Δευτέρα θα είναι στην Ελλάδα ταχυδρομικά και τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να μην προκύψει άλλη καθυστέρηση.

Όταν ο νομικός εκπρόσωπος του πρίγκιπα στην Ελλάδα, Παναγιώτης Πετρόπουλος, λάβει τα σχετικά έγγραφα θα ενημερώσει τον δικηγόρο του κ. Βαρδινογιάννη, Λεωνίδα Γεωργόπουλο, για να αρχίσει να συντάσσεται το μνημόνιο (MOU, Memorandum of Understanding). Αυτό θα σταλεί τις επόμενες μέρες στον πρίγκιπα Σουλτάν για να τον μελετήσει και σύντομα να έρθει στην Ελλάδα για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον Τζίγκερ.

Εν τω μεταξύ, το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως κάθε επενδυτικό σχέδιο θα πρέπει πρώτα να εξεταστεί από την αρμόδια υπηρεσία πριν φτάσει να συζητηθεί στο Υπουργείο.

Ο πρίγκιπας Σουλτάν αναμένεται να έρθει μαζί με άλλα τέσσερα άτομα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη το ερχόμενο Σάββατο (22/10). Συγκεκριμένα, θα έρθουν δύο νομικοί του σύμβουλοι, ένας ακόμα πρίγκιπας που είναι συγγενής του κι ένας φίλος του επιχειρηματίας. Οι Σαουδάραβες θα φτάσουν τα ξημερώματα της Παρασκευής και θα συναντηθούν πιθανότατα και με τον Βαρδινογιάννη. Θα ζητήσουν, μάλιστα, να καθίσουν σε σουίτα στα επίσημα του ΟΑΚΑ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...