Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Πύργος: Ληστεία με μαχαίρι σε εφημερίδα για 80 ευρώ


Πύργος: Ληστεία με μαχαίρι σε εφημερίδα για 80 ευρώΘύμα ληστείας έπεσε το ζευγάρι που εκδίδει την εφημερίδα «Δημοκρατική» στον Πύργο,  χθες λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο δράστης ηλικίας περίπου 40 ετών,
Πύργος: Ληστεία με μαχαίρι σε εφημερίδα για 80 ευρώπαραλίγο να μαχαιρώσει τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας, όταν ο τελευταίος προσπάθησε να τον σταματήσει.
Όλα έγιναν μέσα στα γραφεία της εφημερίδας «Δημοκρατική» την ώρα που οι ιδιοκτήτες της Παντελής και Αμαλία Δαμασκοπούλου ετοίμαζαν το φύλλο της Δευτέρας. Οι δύο συνάδελφοι είδαν να μπαίνει μέσα γνωστό πρόσωπο που είχε περάσει αρκετές φορές για να ζητήσει μερικά ψιλά…
Αυτή τη φορά τους είπε ότι γέννησε η γυναίκα του και πως ήθελε χρήματα για να την φέρει από το νοσοκομείο στην Πάτρα. Ο κ. Δαμασκόπουλος ήταν ξεκάθαρος πως δεν υπάρχουν χρήματα, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να διώξει το δράστη. Με μια γρήγορη ματιά είδε την τσάντα της συζύγου του ιδιοκτήτη και με μια επίσης γρήγορη κίνηση την άρπαξε, κρατώντας το πορτοφόλι.
Την ώρα που πάει να βγει από τα γραφεία της εφημερίδας ο κ. Δαμασκόπουλος του φώναξε «τι είναι αυτά που κάνεις». Στιγμιαία ο δράστης γρονθοκόπησε τον 62χρονο ιδιοκτήτη της Δημοκρατικής και τράβηξε μαχαίρι απειλώντας τον. Τον πέταξε κάτω και προσπάθησε να του επιτεθεί με το μαχαίρι, αφού πρώτα τον χτύπησε με κλωτσιές στην κοιλιά και τα πόδια.
Ο κ. Δαμασκόπουλος ουσιαστικά πάλεψε και προσπάθησε να τον σταματήσει, ενώ την ίδια στιγμή η σύζυγός του καλούσε σε βοήθεια. Ο δράστης κατάφερε να ξεφύγει με το πορτοφόλι που περιείχε 80 ευρώ και έτρεξε προς το χώρο του μηχανοστασίου του σιδηροδρομικού σταθμού του ΟΣΕ.
Προσπάθησαν να τον ακολουθήσουν ο 62χρονος και περίοικοι μάταια όμως αφού χάθηκαν τα ίχνη του. Άμεσα έφτασαν στο χώρο και οι άνδρες της Ασφάλειας που ερεύνησαν την περιοχή, χωρίς αποτέλεσμα. Όμως οι έρευνες συνεχίζονται και σε άλλα σημεία της πόλης του Πύργου για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...