Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Πύργος: Το ντέρμπι των "αιωνίων" άρχισε νωρίς - Εμπρησμοί σε αυτοκίνητο και σπίτι τα ξημερώματα της Κυριακής στη Σπιάντζα (video HD)


Πύργος: Το ντέρμπι των Πολύ άσχημα εξελίσσεται η κόντρα μεταξύ των οπαδών των «αιωνίων» στην περιοχή του Πύργου. Μετά το περιστατικό αργά το απόγευμα της Παρασκευής με την επίθεση σε νεαρό

Το γκράφιτι των
Ολοσχερώς καταστράφηκε η παραθεριστική κατοικία.φοιτητή από ομάδα πέντε – έξι ατόμων, το «ντέρμπι» συνεχίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον παραλιακό οικισμό της Σπιάντζας. Το ilialive.gr με ολονύχτιο ρεπορτάζ, βρέθηκε στο χώρο που συνέβησαν τα περιστατικά.
Το αυτοκίνητο που έκαψαν άγνωστοι λίγο πριν από τη μια τα ξημερώματα.Λίγο πριν από τη μια τα ξημερώματα, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο στην περιοχή «Μούτελη». Το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι φίλου των «κόκκινων». Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για την κατάσβεση ενώ ο ιδιοκτήτης του οχήματος και οι φίλοι του, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ήταν έξαλλοι με αυτό που είχε συμβεί.
Δεν είχαν περάσει δύο ώρες από το πρώτο συμβάν, όταν σε άλλο σημείο του οικισμού κοντά στο «Νταραβέρι» της Σπιάντζας, κάτοικοι αντιλήφθηκαν ένα σπίτι να έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Το σπίτι ανήκει σε φίλο των πρασίνων – μάλιστα στον ένα τοίχο υπάρχει και σχετικό γκράφιτι – ο οποίος όμως είναι γνωστό στις τάξεις των οπαδών των δύο πλευρών πως έχει αποστασιοποιηθεί εδώ και αρκετό καιρό από τα όσα συμβαίνουν.
Και αυτό είναι που προκαλεί απορίες τόσο σε αστυνομικούς κύκλους, όσο και ευρύτερα στο χώρο των οπαδών. Το σπίτι που αποτελούσε παραθεριστική κατοικία παραδόθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοκληρωτικά. Στο χώρο βρέθηκε δοχείο που περιείχε βενζίνη γεγονός που επιβεβαιώνει τον εμπρησμό. Η κάμερα του ilialive.gr κατέγραψε τις εικόνες καταστροφής στο βίντεο που ακολουθεί.
Όλα αυτά συμβαίνουν τον τελευταίο χρόνο, όταν ένα αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο του Πύργου στις 16 Ιανουαρίου, άνοιξε τον κύκλο αυτής της στείρας και δίχως λογική αντιπαράθεσης. Σε αυτό το διάστημα υπήρξαν πολλά επεισόδια και ήδη έχουν καταγραφεί τουλάχιστον  δύο εμπρησμοί, ένας σε περίπτερο που ήταν βαμμένο στα χρώματα των «πρασίνων» και σε ένα αυτοκίνητο, μια επίθεση στην οδό Αγίου Νικολάου όπου οι δράστες άφησαν πίσω τους πάνω από δέκα σπασμένα αυτοκίνητα και τρία καταστήματα και μια επίθεση με φιάλη υγραερίου έξω από τα γραφεία των φίλων των «κόκκινων».
Εκείνο που ανησυχεί εδώ και ημέρες τις Αρχές στην Ηλεία, είναι μήπως φούντωνε και πάλι η κόντρα ενόψει και του μεγάλου ντέρμπι των ομάδων Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, το ερχόμενο Σάββατο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Αυτό  τελικά αποδεικνύεται αναπόφευκτο, όταν σε δύο ημέρες ο Πύργος μετρά τρία περιστατικά. Εκείνο που όλοι εύχονται πρωτίστως είναι να μην υπάρξουν θύματα και να σταματήσει εδώ το κακό…
VIDEO

Ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...