Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

«Κλειδώνει» για τρεις

Βραδιά Europa League την Τετάρτη, με το κουπόνι στοιχήματος να έχει αρκετούς και ενδιαφέροντες αγώνες για ποντάρισμα και με πολλές ομάδες να τσεκάρουν «εισιτήριο» για τους «32» της διοργάνωσης.

Στο Λονδίνο, σ’ έναν αγώνα με ελληνική απόχρωση, η Τότεναμ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και θέλει τη νίκη για να αποφύγει τις δυσάρεστες «περιπέτειες». Ο Χάρι Ρέντναπ αναμένεται αυτή τη φορά να παρατάξει την ομάδα του με τους «βασικούς» της ποδοσφαιριστές, ώστε να κλειδώσει την πρόκριση. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στη Ρωσία με 1-0 από τη Ρούμπιν Καζάν και θέλει πάση θυσία να αποφύγει περαιτέρω «μπελάδες». Απουσίες λόγω τραυματισμών έχει, όμως έχει και καλύτερη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη πλευρά, ιδιαίτερα ασταθής τη φετινή σεζόν ταξιδεύει στην Αγγλία γνωρίζοντας εκ προοιμίου πως είναι το αυτσάιντερ της αναμέτρησης. Πολύ σημαντική η απουσία του Βιεϊρίνια, ενώ ο Λάσλο άφησε στη Θεσσαλονίκη και τον Λίνο. Ο κρίσιμος αγώνας για τους Θεσσαλονικείς είναι αυτός της τελευταίας αγωνιστικής με τη Ρούμπιν Καζάν στην Τούμπα. Η λογική «λέει» άσσος από χιλιόμετρα, ενώ το over και το goal/goal είναι δύο αβανταδόρικες επιλογές που, όμως, ενέχουν ρίσκο.

Με την προϊστορία να την ευνοεί η Αϊντχόφεν στην έδρα της Λέγκια στη Βαρσοβία, έχοντας, ήδη, πάρει την πρόκριση, διεκδικώντας όμως την πρωτιά. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ιδιαίτερα ανεβασμένη ψυχολογία και θα διεκδικήσουν τη νίκη, ώστε να περάσουν ως 1οι στην επόμενη φάση, θέση για την οποία φαίνεται να είναι το φαβορί. Το 3-3 τελικό σκορ απέναντι στη Χάποελ Τελ Αβίβ μπορεί να σήμανε την πρόκριση της και μαθηματικά, όμως είναι πιθανό να της στοιχήσει στις διασταυρώσεις. Οι γηπεδούχοι, στον αντίποδα, έχουν ουσιαστικά προκριθεί, ωστόσο θέλουν τουλάχιστον την ισοπαλία για να «ησυχάσουν» σε κάθε περίπτωση. Με νίκη, δε, γίνονται φαβορί για την 1η θέση. Νίκησαν, εξάλλου, δύο φορές τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, άρα έχουν το «πάνω χέρι». Η ισοπαλία ευνοεί και τους δύο και τα προγνωστικά «κλίνουν» προς τα εκεί.

Αν η Μέταλιστ δεν ηττηθεί στην αναμέτρηση με την Αούστρια Βιέννης, έχει προκριθεί στους «32». Οι Ουκρανοί αγωνίζονται στην έδρα τους, είναι 1οι στον 7ο όμιλο με 10 βαθμούς και δε δείχνουν διατεθειμένοι να χάσουν την ευκαιρία που τους δίνεται. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή στο Europa League, ενώ και στο ουκρανικό πρωτάθλημα διεκδικεί τον τίτλο, βρισκόμενη στην 3η θέση. Η Αούστρια Βιέννης, γνωρίζει ότι η πρόκριση δεν εξαρτάται, πλέον, απ’ αυτήν. Θέλει μόνο νίκη στην Ουκρανία και την τελευταία αγωνιστική θα εναποθέσει τις ελπίδες της σε χασούρα βαθμών από την Αλκμάαρ. Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Νταξμπάχερ, της οποίας χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια έληξαν ισόπαλα 2-2. Το goal/goal και το over αποτελούν καλές περιπτώσεις, ενώ πιθανή είναι και η ισοπαλία.
Κaterina Bititsiou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...