Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Υπογραφές και… νέα εποχή για τον Παναθηναϊκό!


Υπογραφές και… νέα εποχή για τον Παναθηναϊκό!Η συμφωνία είναι πλέον γεγονός και ο δρόμος για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της οικογένειας των μεγαλομετόχων του Παναθηναϊκού στον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ είναι, πλέον, ορθάνοικτος, καθώς έπεσαν οι υπογραφές στο περιβόητο MoU!

Μιλάμε για νέα εποχή; «Μιλάμε 100% για καινούρια εποχή στον Παναθηναϊκό» αποκρίθηκε στον «Sentra 103,3» ο Βλάσσης Τσάκας μετά τις υπογραφές του MoU και τόνισε πως «από μεθαύριο πιάνουμε κι επίσημα δουλειά»!
Ακόμα πρόσθεσε πως «θα δώσουμε το «παρών» στην Γενική Συνέλευση της 4ης Νοεμβρίου και λέμε «ναι» στην Α.Μ.Κ.». Εξάλλου, αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας έρχεται την επόμενη εβδομάδα για 5-6 μέρες και θα έχει συνάντησει και με τον Τζίγγερ.
Αναλυτικά είπε: «Απομένουν κάποια διαδικαστικά θέματα, δεν θα `χουμε εκπλήξεις. Δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πανηγυρίζουμε από τώρα για την επόμενη μέρα»! Οσον αφορά στο πότε πιάνει δουλειά το νέο καθεστώς είπε: «Μεθαύριο ξεκινάμε! Απομένει να ετοιμάσουμε τα χαρτιά που είναι απαραίτητα».
Για την προσεχή Γ.Σ. και την Α.Μ.Κ. επεσήμανε: «Στην Γ.Σ. θα πάμε να δώσουμε το «παρών» και λέμε «ναι» στην αύξηση. Τα 15 εκατ. είναι διαθέσιμα από εμάς. Αν δεν συμμετάσχουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι τότε θα είναι δική μας όλη η αύξηση δεν θα παρακαλέσουμε κανέναν».
Για το πότε έρχεται ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ: «Την άλλη εβδομάδα και θα κάτσει έξι μέρες». Για το σχέδιο «διακυβέρνησης» είπε: «Πάμε στο plan A, σύμφωνα με το οποίο αλλοδαπός επιχειρηματίας μπορεί να πάρει ελληνική ΠΑΕ. Αν δεν ισχύσει έχουμε κι εναλλακτική λύση».
Κλείνοντας ο Τσάκας είπε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουν ραντεβού ο πρίγκιπας με τον Τζίγγερ, ενώ τόνισε τα λεφτά θα μπουν μόλις ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος.
Επεσαν οι υπογραφές
Το απόγευμα της Τετάρτης (2/11), στη συνάντηση που είχαν οι δικηγόροι των δύο πλευρών (Πετρόπουλος – Γεωργόπουλος), υπογράφτηκε το MoU και οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν άμεσα, ώστε ο Σαουδάραβας επενδυτής να γίνει ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ετσι, από την Παρασκευή (4/11) θα αρχίσει ο οικονομικός και νομικός έλεγχος της «πράσινης» ΠΑΕ από την πλευρά του πρίγκιπα, ο οποίος θα ολοκληρωθεί στις 21 Νοεμβρίου και στη συνέχεια θα οριστεί η νέα Γενική Συνέλευση, στις 28 ή 29 Νοεμβρίου, στην οποία ο Σουλτάν Αλ Σαούντ θα εμφανιστεί ως μεγαλομέτοχος για να ορίσει το Δ.Σ. της επιλογής του.
Τα 15 εκατ. ευρώ που έχει δεσμευθεί ότι θα βάλει άμεσα, θα κατατεθούν σε ειδικό λογαριασμό που θα ανοιχτεί σε μία τράπεζα και θα συνδεθεί με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά θα μπορούν να «απεγκλωβιστούν» όταν ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία.
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...