Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

«Την Πέμπτη τα χρήματα»

  • 0



 «Την Πέμπτη τα χρήματα»
Η θετική έκβαση της υπόθεσης των μετοχών του Παναθηναϊκού και του πρίγκιπα Αλ Σαούντ, συνεχίζει να αιωρείται από το περιβάλλον του Σαουδάραβα, παρά το γεγονός πως ούτε σήμερα εμφανίστηκαν τα λεφτά.
«Μετά την Τετάρτη, είναι υποχρέωσή μας να τα δείξουμε», είπε ο Τσάκας στο www.sport-fm.gr, που δε συναντήθηκε τελικά με τον μάνατζερ του Ροναλντίνιο.
Παρότι ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ είπε: «Αύριο θα δείξουμε την δύναμή μας», με σκοπό να τον πιστέψουν όσοι τον προπηλάκισαν, σήμερα αυτό δεν έγινε. Η βεβαιότητά του όμως πως αυτό θα γίνει μετά την Τετάρτη, ήταν έκδηλη.

«Αύριο θα πάρω τον οικονομικό έλεγχο στα χέρια μου και όλες οι διαδικασίες που έχω πει, θα γίνουν όπως ακριβώς τις είχαμε αναγγείλει», ισχυρίστηκε ο Βλάσης Τσάκας στο www.sport-fm.gr. Όσο για το εάν θα αποχωρήσουν μετά την συμπεριφορά ορισμένων οπαδών προς τον ίδιο πριν αλλά και μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα, εμμένει σε ότι έχει πει από χτες. «Την Πέμπτη, θα πάρουμε τις οριστικές αποφάσεις».

Όσον αφορά τα μεταγραφικά σχέδια του πρίγκιπα και της ομάδας του, αν και ο Βλάσης Τσάκας είχε πει πως θα Δευτέρα θα συναντούσε τον αδερφό και μάνατζερ του Ροναλντίνιο, Ρομπέρτο Ασις, κάτι τέτοιο δεν έγινε διότι δεν ήρθε καν στην Ελλάδα ο αδερφός του παίκτη.
Αρχίζουν τα δύσκολα
Μετά το… καθιερωμένο ρεπό που έχουν πάντα μετά από παιχνίδι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αρχίζει την Τρίτη το απόγευμα η προετοιμασία τους για το ματς με τον Άρη. Παιχνίδι, στο οποίο θα επιστρέψουν εκτός απροόπτου στην δεκαοχτάδα οι Ρούντολφ και Τοτσέ. Αλλά θα πρέπει να προσέξουν οι Λέτο, Καπίνο, Κατσουράνης και Καραγκούνης, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει τρεις κάρτες και με τέταρτη θα απουσιάσουν από ένα ματς των «πράσινων». Και το πρόγραμμα των πράσινων είναι δύσκολο τις επόμενες 4 αγωνιστικές, αφού το «τριφύλλι» θα παίξει εκτός έδρας σε Χαριλάου, Νέα Σμύρνη και Αγρίνιο.

Μάτια των αντιπάλων βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ
Οι Γιάννης Μιχαλήτσος εκ μέρους του Άρη, ο Βασίλης Αρματάς για τον Πανιώνιο και ο Βαγγέλης Τσιώλης από πλευράς Αστέρα Τριπόλεως, ήταν τα «ξένα» μάτια στο ματς του ΟΑΚΑ με τον ΟΦΗ. Αυτές είναι και οι τρεις ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός διαδοχικά τις συγκεκριμένες ομάδες.
troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...