Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Κουτσούκος για το σχηματισμό της νέας Κυβέρνησης

Κουτσούκος για το σχηματισμό της νέας Κυβέρνησης
Δελτίο Τύπου
Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με πάρα πολύ προσπάθεια και με μέτρα σκληρά και σε αρκετές περιπτώσεις άδικα αντιμετώπισε τη βαριά κληρονομιά του Ελλείμματος και του Χρέους.
Κατάφερε να αποτρέψει την χρεοκοπία της χώρας και οδήγησε με τις πρωτοβουλίες της την Ευρωπαϊκή Ένωση στην απόφαση της 26ης - 27ης Οκτωβρίου, η υλοποίηση της οποίας δίνει την δυνατότητα στην χώρα μας να αντιμετωπίσει την κρίση και να μπει σε μια νέα περίοδο σταθερότητας και ανάπτυξης.

Ο Γιώργος Παπανδρέου με την πρωτοβουλία του για Κυβέρνηση εθνικής ενότητας και συνεννόησης έθεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις προ των ευθυνών τους και οδήγησε στη συγκρότηση της νέας Κυβέρνησης με Πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο.

Η εξέλιξη αυτή επιτρέπει στη χώρα μας να υλοποιήσει με μεγαλύτερη αξιοπιστία τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να απομακρύνει οριστικά τον κίνδυνο της χρεοκοπίας.

Προσωπικά, ελπίζω και προσδοκώ ότι ανοίγει, πλέον, μια νέα περίοδος συνεννόησης- συνεργασίας και ευθύνης πολιτικής και κοινωνικής. Γιατί, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και ιδεολογικές μας διαφορές, η περίοδος αυτή θα διαμορφώσει ένα διαφορετικό πολιτικό περιβάλλον μέσα στο οποίο με κανόνες δικαιοσύνης, διαφάνειας και ίσης κατανομής των βαρών θα λύσουμε τα χρονίζοντα και συσσωρευμένα προβλήματα της χώρας, αξιοποιώντας τις μεγάλες θεσμικές αλλαγές της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, προχωρώντας και σε όσες άλλες θα κριθούν απαραίτητες στη νέα πορεία.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...