Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Λεχαινά: Τους έκλεισε έξω από τα ΕΛΤΑ γιατί ήταν μόνος


Φωτογραφία αρχείου.Ένας υπάλληλος τι να πρωτοπρολάβει να κάνει, σε ένα υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, το μοναδικό στην πόλη των Λεχαινών; Σύμφωνα με καταγγελίες το «κλείδωσε»
και είπε σε πελάτες και λοιπούς ενδιαφερόμενους να επιστρέψουν αργότερα. Αυτό συνέβη το πρωί της Παρασκευής και μάλιστα επενέβη η Αστυνομία για να μην υπάρξουν παρατράγουδα.
Οι πελάτες μόνο στην ιδέα ότι θα καθυστερούσαν αρκετά να εξυπηρετηθούν ή ότι έπρεπε να πάνε σε άλλο υποκατάστημα στη Βάρδα, «αγρίεψαν». Πόσο μάλλον οι υποψήφιοι για μια θέση εργασίας στο συγκεκριμένο υποκατάστημα που χθες τελευταία ημέρα κατάθεσης των δικαιολογητικών ήθελαν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, ελπίζοντας σε οκτώ μήνες εργασίας σε δύσκολους καιρούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο υπάλληλος είπε στους πελάτες – με βάση τα όσα κατήγγειλαν, πως δεν μπορούσε να τους εξυπηρετήσει γιατί ήταν μόνος και το χρηματοκιβώτιο ανοικτό.
Κάποιοι τελικά εξυπηρετήθηκαν προς το μεσημέρι, ενώ εκείνοι που ήθελαν να υποβάλουν αιτήσεις για εργασία, μετέβησαν στη Βάρδα στο εκεί υποκατάστημα για να είναι … εμπρόθεσμοι.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...