Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Πύργος: Ποιοι και γιατί επιχείρησαν να κάψουν τον Αγ. Ανδρέα χειμωνιάτικα


Πύργος: Ποιοι και γιατί επιχείρησαν να κάψουν τον Αγ. Ανδρέα χειμωνιάτικαΒράδυ Τρίτης με πέντε βαθμούς και τσουχτερό κρύο… Κι όμως κάποιοι υπό αυτές τις συνθήκες προσπαθούν να κάψουν τον Αγ. Ανδρέα. Περίπου τις έντεκα το βράδυ φωτιά

Πύργος: Ποιοι και γιατί επιχείρησαν να κάψουν τον Αγ. Ανδρέα χειμωνιάτικαξέσπασε στο τμήμα ανάμεσα στον Αγ. Ανδρέα και το Μαντζάκουρα. Μέσα σε δάσος δίπλα στο δρόμο σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της διαδρομής.
Πύργος: Ποιοι και γιατί επιχείρησαν να κάψουν τον Αγ. Ανδρέα χειμωνιάτικαΗ προσεχτική ματιά ενός οδηγού από την οδό Κατακόλου ψηλά προς το βουνό, αντιλαμβάνεται τη φωτιά. Άμεσα κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε μια σωτήρια επέμβαση για το δάσος.
Πύργος: Ποιοι και γιατί επιχείρησαν να κάψουν τον Αγ. Ανδρέα χειμωνιάτικαΑν οι φλόγες περνούσαν την άλλη πλευρά του δρόμου κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει τις συνέπειες. Και στο σημείο της φωτιάς πυροσβέστες, αστυνομικοί κάτοικοι, αναρωτιούνται «ποιος θέλει να κάψει τον Αγ. Ανδρεά;».
Στο χώρο έφτασε και ο δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος που μιλώντας στο ilialive.gr τόνισε πως είναι η όγδοη φορά από το καλοκαίρι που κάποιος βάζει φωτιά σε αυτή την απόσταση από τον Αγ. Ανδρέα έως το Κορακοχώρι.
Προφανώς τα οικόπεδα της περιοχής που χαρακτηρίζονται «φιλέτα» έχουν μπει για τα καλά στο μάτι κάποιων.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...