Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

«Έχει γίνει κρούση, αλλά…»

Εξαιρετικά απαγορευτική η περίπτωση να έρθει ο Βραζιλιάνος σταρ στην Ελλάδα

Την παραδοχή του πως έχει υπάρξει κρούση φιλολογικού ενδιαφέροντος για τον Ροναλντίνιο από την ομάδα επιχειρηματιών του Αλ Σαούντ, αποκάλυψε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος του παίκτη, Ανδρέας Δημητρίου.

Ο Κύπριος μάνατζερ, ωστόσο, θεωρεί… «εξαιρετικά απαγορευτική» την περίπτωση να έρθει ο Βραζιλιάνος σταρ στην Ελλάδα την παρούσα χρονική στιγμή.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρίου στον Βασίλη Σαμπράκο και την εκπομπή «The Insiders» στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ο Ροναλντίνιο δεν είναι ελεύθερος για να μπορεί να μιλήσει με οποιονδήποτε θέλει. Πρέπει, η ομάδα που ενδιαφέρεται να απευθυνθεί στην ομάδα που ανήκει ο ποδοσφαιριστής, στην προκειμένη, την Φλαμένγκο».

Από εκεί και πέρα, φιλολογικές συζητήσεις για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή γίνονται καθημερινά από πολλές ομάδες της ηπείρου. Αν θέλετε να επιβεβαιώσω εάν έχει γίνει κρούση από την ομάδα επιχειρηματιών που αναφέρεστε, ναι, έχει γίνει κρούση.

Αλλά την παρούσα χρονική στιγμή, μόνο κρούση θα μπορούσε να γίνει. Για να είμαι ειλικρινής, όπως είμαι πάντα, με τα χρονικά δεδομένα και την παρούσα κατάσταση δεν είναι μια εφικτή περίπτωση. Θα έλεγα πως είναι εξαιρετικά απαγορευτική.

Εάν τώρα, κάποιος θέλει τόσο πολύ να τον αποκτήσει, το επόμενο βήμα είναι να παρουσιαστούν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Φλαμένγκο και να προχωρήσουν στο παρασύνθημα. Όσο για το εάν έχει συναντηθεί ο κύριος Τσάκας με τον αδερφό του Ροναλντίνιο που εκπροσωπεί τον βραζιλιάνο σταρ, σας λέω πως εδώ, εγώ είμαι εξουσιοδοτημένος για όποιον θέλει να διερευνήσει το θέμα. Όλα εξαρτώνται από τον Ρομπέρτο (αδερφός Ροναλντίνιο) βέβαια.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...