Νέα παράπονα από το Σύλλογο Γουμεριωτών Η Αγία Παρασκευή

Νέα παράπονα από το Σύλλογο Γουμεριωτών Η Αγία Παρασκευή

"Η Ηλεία δεν είναι μόνο κάμπος και παραλία... είναι και τα ορεινά για όσους θέλουν ν' ανέβουν ψηλά..!!! Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ακόμη και σήμερα σπαταλάει


Κρατικά λεφτά για να φτιάξει Μονοπάτι που θα συνδέει την Αρχαία Ηλιδα με την Αρχαία Ολυμπία και θα περνά από πεδινά χωριά του Νομού Ηλείας αφήνοντας απ' έξω τα  ορεινά χωριά. Την βάφτισαν όμως καταχρηστικά Ορεινή Διαδρομή.

Εκείνο που πρέπει να γνωρίζουν οι αρμόδιοι Κρατικοί λειτουργοί είναι ότι ένα έργο που ανήκει εξ ολοκλήρου στην Ορεινή Ηλεία είναι η Ορεινή Οδός που συνδέει την Αρχαία Ήλιδα με την Αρχαία Ολυμπία και δεν την χαρίζουν και αυτή στο κάμπο άλλωστε υπήρχε και η πεδινή διαδρομή.

Όλα τα έργα από τις πυρόπληκτες βοήθειες έγιναν στον Κάμπο και την παραλία και κανένα έργο στις ορεινές περιοχές που καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές, ας βοηθήσουν να γίνει και ένα έργο στην ορεινή περιοχή του ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ που έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους. Άλλωστε το έργο ανάδειξης της Ορεινής Οδού Ήλιδας - Ολυμπίας το έχουμε ζητήσει από την Πολιτεία από το 2004".
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ