Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Αχαϊα: Ξύλο στο ασανσέρ - Την έπιασε απ'το μαλλί και... βγήκε κουρεμένος..!!!

Tο διαζύγιό τους πριν από μερικά χρόνια είχε προκαλέσει πάταγο! Φαίνεται όμως ότι το μίσος μεταξύ τους παραμένει και ο χρόνος δεν επέφερε την ηρεμία στη θυελλώδη σχέση τους.

Μόνο που προ ημερών, τα πράγματα... αγρίεψαν για τα καλά! Η γυναίκα συνάντησε τον άνδρα μέσα σε ένα ασανσέρ, τσακώθηκαν και  κατάληξη ήταν... το αυτόφωρο!
Σύμφωνα με το dete.gr, όλα ξεκίνησαν όταν υπήρξε μία έντονη λογομαχία μεταξύ του ζευγαριού στο ασανσέρ, και ενώ έτυχε να το χρησιμοποιούν μαζί! Φράση στη φράση, ο πρώην σύζυγος την έπιασε από τα μαλλιά και τότε... ποιος είδε την μαινόμενη πρώην γυναίκα του και δεν την φοβήθηκε!

Χρησιμοποιώντας τα κλειδιά που κρατούσε στο χέρι της του κατάφερε χτύπημα στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και μάλιστα σοβαρά! Ο άνδρας αναγκάστηκε να υποβάλει μήνυση εναντίον της και η γυναίκα συνελήφθη!

Παρέμεινε επί 11 ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα, εκεί υπέβαλε μήνυση στον πρώην σύζυγό της, όμως δεν κατέστη δυνατή η σύλληψή του στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Η γυναίκα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και εκείνος με βάση την δικογραφία και το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς... την έστειλε στο εδώλιο!
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...