Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ώρα μηδέν στην ΑΕΚ: Λύση με επενδυτή, αλλιώς ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ

Κρίσιμη για το μέλλον της ΑΕΚ η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ την Παρασκευή. "Περιμένουμε τον εκπρόσωπο ξένου ενδιαφερόμενου επενδυτή" είπε ο Νοτιάς σε οπαδούς που τον περίμεναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα έξω από τα γρεφεία της Μεσογαία ΑΑ, παραδεχόμενος για πρώτη φορά ότι ειναι πιθανή η λύση Πρωτοδικείου. Νωρίτερα στο τετράωρο ραντεβού  με τους διοικούντες ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να βάζει λεφτά μόνος του.

Στο ίδιο έργο...θεατές – Έχασε και απ'την Άντερλεχτ η ΑΕΚ

Το ραντεβού της Πέμπτης μεταξύ Νοτιά, Αδαμίδη, Κασνακίδη και των αντιπροέδρων Κοσμάτου. Καψή, Καπετανάκη ήταν το ορεκτικό της Γενικής Συνέλευσης που θα κρίνει τα πάντα για το μέλλον της ΑΕΚ. Η ΓΣ καλείται να βρει λύση στο οικονομικό και διοικητικό αδιέξοδο, αφού σε αυτή έχουν προαναγγείλει οι διοικούντες ότι θα υποβάλουν τις παραιτήσεις τους.

Η ουσία είναι αν υπάρχει επενδυτής διαθέσιμος να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Στεύρος Αδαμίδης στον Νίκο Νοτιά, υπάρχει ξένος επενδυτής και μάλιστα είναι πολύ ισχυρό όνομα που θα μπορέσει να βγάλει την ΑΕΚ από το οικονομικό αδιέξοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες στην Γενική Συνέλευση θα υπάρχει και ο Έλληνας εκπρόσωπος του. Πάντως ακόμη δεν φαίνεται οι επαφές να έχουν φτάσει σε πολύ προχωρημένο επίπεδο και γι΄αυτό θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η τοποθέτηση του εκπροσώπου του.

Από την πλευρά του ο Νίκος Νοτιάς που άκουσε τα όσα είχαν να του πουν οι διοικούντες ήταν ξεκάθαρος: "Δεν σκοπεύω να ξαναβάλω μόνος μου χρήματα" είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ που επιθυμεί να συνεχίσει αλλά μόνο αν έχει συμπαίκτη.

Μετά το τέλος του ραντεβού οι διοικούντες και ο μεγαλομέτοχος πήγαν στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησαν τα τελευταία λεπτά της ήττας της ΑΕΚ με 2-1 από την Άντερλεχτ. Κατά την επιστροφή του ο Νοτιάς στο γραφείο του, όπου είχε αφήσει το αμάξι του είδε οπαδούς να τον περιμένουν και αποχώρησε.

Λίγο αργότερα όμως ξαναπήγε για να πάρει το αμάξι του και κάποιοι οπαδοί που τον περίμεναν ακόμη του εξέφρασαν την αγωνία του και ζήτησαν να μάθουν τι συμβαίνει. Ο Νοτιάς τους είπε, απαντώντας σε ερωτήσεις για τον επενδυτή: "Ο Αδαμίδης μου είπε ότι υπάρχει ενδιαφερόμενος ξένος επενδυτής. Δεν ξέρω περισσότερα. Ο Έλληνας εκπρόσωπος του θα έρθει στη Γενική Συνέλευση και θα μας ενημερώσει."

Οι οπαδοί της ΑΕΚ τον ρώτησαν τι θα γίνει αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του ξένου επενδυτή και εκεί ο Νοτιάς για πρώτη φορά τους είπε ότι είναι πιθανή η λύση του Πρωτοδικείου.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...