Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Πύργος: Σπείρα ανηλίκων πίσω από κλοπές δικύκλων

Στα ίχνη μιας σπείρας ανηλίκων από τον Πύργο, που φέρονται να έκλεβαν και να διέλυαν μηχανάκια έφτασαν το πρωί της Πέμπτης οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας
Πύργου. Στην κατοχή τους βρέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες δύο κινητήρες ένα διαλυμένο μηχανάκι και διάφορα άλλα ανταλλακτικά μοτοποδηλάτων, ενώ οι Αρχές εξετάζουν την εμπλοκή τους και σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις.Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου υπήρχαν εδώ και μέρες οι πληροφορίες για τη δράση της σπείρας. Ακόμα και το στοιχείο ότι επρόκειτο για ανηλίκους δεν εξέπληξε τους αστυνομικούς.
Με προσοχή όμως λόγω της περίστασης κατάφεραν να πλησιάσουν και να εντοπίσουν τους τέσσερις δράστες μέλη της σπείρας. Ένας 21χρονος με τον 16χρονο αδερφό του, ένας 15χρονος και ένας 14χρονος προσήχθησαν ως ύποπτοι και κατά την προανάκριση φέρονται να ομολόγησαν τη δράση τους.
Έτσι αργότερα υπέδειξαν στους αστυνομικούς που υπήρχαν πολλά από τα κλοπιμαία. Στην έρευνα που έγινε βρέθηκαν δύο κινητήρες από «παπάκια» για τους οποίους όμως δεν μπόρεσε να γίνει ταυτοποίηση λόγω του ότι οι δράστες είχαν «χτυπήσει» και σβήσει τα νούμερα του κινητήρα.
Ακόμα έξω από το 1ο δημοτικό σχολείο Πύργου οι αστυνομικοί βρήκαν ένα διαλυμένο «παπάκι» από το οποίο έλειπαν αρκετά τμήματά του, ενώ στις έρευνες εντόπισαν και διάφορα άλλα ανταλλακτικά τα οποία προέρχονται από δίκυκλα.
Ο 21χρονος κρατείται από τους αστυνομικούς καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μια μεταλλική ράβδος και αναμένεται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...