Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Έκοβε και... έραβε ο Λίνο – Άνετο “διπλό” του ΠΑΟΚ



Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του ΠΑΟΚ στην έδρα της Δόξα Δράμας (2-0), αφού και τα δυο τέρματα των Θεσσαλονικέων προήλθαν από δικές του μπαλιές. Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα παραμένουν οι Δραμινοί

Έχοντας την κατοχή μπάλας από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και με καλή κυκλοφορία, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ανοίξει την “κλειστή” άμυνα των Δραμινών, κυρίως με προσπάθειες από τις πτέρυγες.
 
Μάλιστα, καλύτερος παίκτης των Θεσσαλονικέων ήταν ο Λίνο, απ' τον οποίο βγήκαν πολλές “φαρμακερές” σέντρες. Ο “δικέφαλος του Βορρά” -με το πέρας της ώρας- άσκησε ακόμα μεγαλύτερη πίεση στα καρέ του Ρόκα και το 1-0 ήρθε φυσιολογικά στο 27', από το αριστερό σουτ του Σαλπιγγίδη, μέσα απ' την περιοχή των γηπεδούχων.
 
Η Δόξα προσπάθησε να βγει στην συνέχεια μπροστά, αλλά η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες δεν της επέτρεψε να κρατήσει για πολύ την μπάλα στην κατοχή της και να απειλήσει. Όπως και το πρώτο γκολ, έτσι και το δεύτερο προήλθε μετά από ενέργεια του Λίνο. Στο 40' ο Βραζιλιάνος αμυντικός έβγαλε μία ακόμη σέντρα και ο Φωτάκης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ.
 
Η Δόξα μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος (βοήθησαν και οι αλλαγές του Κατσαβάκη) και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Γλύκου. Ο ΠΑΟΚ απ' την άλλη έριξε τους ρυθμούς του, αλλά η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής, ακόμα και τότε. Έτσι, το γκολ για τους γηπεδούχους δεν ήρθε ούτε σε αυτό τον αγώνα και η Δόξα παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και χωρίς να έχει σκοράρει στην έδρα της.

Οι συνθέσεις:
 
Δόξα Δράμας: Ρόκα,  Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Αραβίδης (76’ Κουμπρόγλου), Κανακούδης, Λίμα, Πιτσόκος (46’ Ρούτσης), Σικαλιάς(46’ Σοιλέδης), Γκαμπόρ

ΠΑΟΚ:
Γλύκος, Μπαλάφας, Γκαρσία(59’ Ίβιτς), Μαλεζάς, Λίνο, Ετο, Φωτάκης, Βιειρίνια, Αθανασιάδης (78’ Γιάννου), Λάζαρ,  Σαλπιγγίδης(71’ Γεωργιάδης)
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...