Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Λάνθι Πύργου: Φωτιά κατέστρεψε παλιά κατοικία (video)


Λάνθι Πύργου: Φωτιά κατέστρεψε παλιά κατοικία (video)Λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ της Παρασκευής, ξέσπασε πυρκαγιά σε παλιά κατοικία στο Λάνθι του δήμου Πύργου. Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν και οι
γείτονες ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία επενέβη με ισχυρή δύναμη.
Λάνθι Πύργου: Φωτιά κατέστρεψε παλιά κατοικία (video)Λάνθι Πύργου: Φωτιά κατέστρεψε παλιά κατοικία (video)Το σπίτι βρίσκεται σε γειτονιά του χωριού όπου ο δρόμος είναι αρκετά στενός και αυτό δυσχέρανε το έργο των πυροσβεστών, που επενέβησαν γρήγορα σε σχέση με την απόσταση από τον Πύργο, όμως το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς.
Σύμφωνα με γείτονες που αντιλήφθηκαν την φωτιά, οι φλόγες άρχισαν να ξεπηδούν από το σπίτι και στη συνέχεια ακούστηκαν δύο εκρήξεις, προφανώς από φιάλες υγραερίου.
Αυτό ήταν που τους κράτησε και σε απόσταση λόγω του φόβου νέων εκρήξεων. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ιδιοκτήτες τους σπιτιού διαμένουν μόνιμα στην Αθήνα και είχαν έρθει αυτές τις ημέρες για το μάζεμα της ελιάς. Στο συμβάν επενέβησαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...