Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Χίλιοι Κερκυραίοι έδωσαν 1 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας!

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά… χίλιοι περίπου Κερκυραίοι αρνήθηκαν να παραλάβουν το σήμα κυκλοφορίας των ΙΧ τους και να πληρώσουν τα τέλη, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση του οδικού δικτύου του νησιού.
 
Αυτό ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου “Επτανησιακή Αναγέννηση” Γιώργος Καλούδης, ο οποίος είχε απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Επτανήσιους να καταθέσουν μόλις 1 ευρώ έκαστος στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ως αντίδραση για τη μη επιστροφή του ανταποδοτικού τέλους στους χρήστες του (κάκιστου) οδικού δικτύου.

• “Χίλιοι Κερκυραίες και Κερκυραίοι, ασκώντας συνταγματικό και νόμιμο δικαίωμα ......... αρνήθηκαν να νομιμοποιήσουν το χαράτσι για τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων, που εισέπραξε 70 εκ. ευρώ οι δρόμοι μας είναι από άθλιοι έως επικίνδυνοι”, αναφέρει ο κ. Καλούδης σε ανακοίνωσή του, συμπληρώνοντας ότι “επειδή έχουμε ερεθίσματα από πολίτες πού δεν γνωρίζουν τη νομική, κερκυραϊκή και πολιτική αυτή κίνηση, για όσους θέλουν νέο ραντεβού για την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11.00 στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...