Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Εξιχνίαση θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη

 Από την Ηλεία ο δράστης. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του
Εξιχνιάστηκε άμεσα, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδριτσας,
τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό και εγκατάλειψη που συνέβη πριν 2 ημέρες, στο 38ο χλμ της Εθνική Οδού Πατρών – Τριπόλεως στο Μαστραντωνη Ερυμάνθου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού, άνδρα, ηλικίας 32 ετών από την Ηλεία.
Ειδικότερα, την 7-1-2012 το πρωί, στο 38ο χλμ της Εθνικής
Οδού Πατρών – Τριπόλεως, Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος άνδρας με κατεύθυνση από Τρίπολη προς Πάτρα, συγκρούστηκε με Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα την εκτροπή και ανατροπή των οχημάτων σε παρακείμενο αγρό.
Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός του επιβατηγού οχήματος ενώ ο οδηγός του φορτηγού εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε από τους Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδριτσας, πρόεκυψε ότι οδηγός του Ι.Χ. Φορτηγού που είχε εγκαταλείψει τον τόπο του ατυχήματος ήταν ο 32χρονος ημεδαπός.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών.
Με την ευκαιρία, από την Ελληνική Αστυνομία Ανακοινώνονται τα κάτωθι:
«Στα πλαίσια της ευαισθησίας και της υποχρέωσης της Ελληνικής Αστυνομίας για την πάταξη τέτοιων περιστατικών καλούμε όλους τους πολίτες σε περίπτωση τροχαίων ατυχημάτων με εγκατάλειψη να βοηθούν τους συνανθρώπους τους και την Τροχαία στο έργο της.
Κρατήστε τα στοιχεία ταυτότητας αυτοπτών μαρτύρων, ή οποιαδήποτε στοιχεία μπορείτε (όπως φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, αριθμό κυκλοφορίας, τύπο και χρώμα οχήματος κ.α,), όσων εγκαταλείπουν τον τόπο του ατυχήματος ».
iliapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...