Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Γαστούνη: Νυχτερινός εμπρησμός στον παιδικό σταθμό (Νεότερη ενημέρωση)

Γαστούνη: Νυχτερινός εμπρησμός στον παιδικό σταθμό (Νεότερη ενημέρωση)Ένα «αλλοπρόσαλλο» κρούσμα εμπρησμού, σημειώθηκε προχθές το βράδυ στη Γαστούνη. Στόχος ήταν ο παιδικός σταθμός, όπου ο άγνωστος δράστης έσπασε το τζάμι παραθύρου,
μπήκε μέσα και έβαλε φωτιά. Έως ότου φτάσουν οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που ειδοποίησαν οι περίοικοι, είχε καεί μέρος από ντουλάπια στο χώρο.
Προκειμένου να αποκατασταθούν οι φθορές ο παιδικός σταθμός σήμερα δεν θα λειτουργήσει. Από την πλευρά του δήμου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σπύρος Βασιλείου, υπέβαλλε μήνυση κατ’ αγνώστων για το περιστατικό και οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την υπόθεση.
Νεότερη ενημέρωση
Απο αστυνομικούς συνελήφθη 30χρονος Έλληνας για την διάρρηξη στον παιδικό σταθμό της Γαστούνης και τον εμπρησμό. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες φθορές και εμπρησμό.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, προχθές αργά το βραδύ, ο δράστης μετέβη στο δημοτικό παιδικό σταθμό της Γαστούνη όπου έσπασε τα τζάμια του κτηρίου και εν συνεχεία προκάλεσε πυρκαγιά. Η φωτιά που προκλήθηκε, κατασβεστηκε με τη συνδρομή κλιμάκιου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών.
Από την έρευνα που ενήργησε με μεθοδικότητα το Αστυνομικό Τμήμα Γαστούνης προέκυψε ότι δράστης των εν λογω φθορών ηταν ο 30χρονος. Για την ανεύρεση του, ενεργήθηκαν άμεσες αστυνομικές αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του. Ο συλληφθεις θα οδηγηθεί στον  κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...