Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ηλεία: Έρχεται κύμα ψύχους από το απόγευμα της Κυριακής

Ηλεία: Έρχεται κύμα ψύχους από το απόγευμα της ΚυριακήςΤο τσουχτερό κρύο και παγετός που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο νομό, συνθήκες που θα διατηρηθούν και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, είναι μόνο μία μικρή χειμωνιάτικη
πρόγευση, καθώς τη νέα εβδομάδα περιμένουμε σοβαρή ψυχρή εισβολή.Πρόσκαιρη άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο 14-15/1 με βροχές, χιόνια στα ορεινά πάνω από τα 1200 μέτρα και μέτριους ανέμους στα 4 με 5 μποφόρ από δυτικές διευθύνσεις. Σταδιακά από το απόγευμα της Κυριακής 15/1 πολύ ψυχρές αέριες μάζες θα ρίξουν αισθητά την θερμοκρασία, ενώ οι χιονοπτώσεις που ήδη θα εκδηλώνονται στα ορεινά θα κατέβουν και σε χαμηλότερα υψόμετρα.
Η νέα εβδομάδα φαίνεται να ξεκινά, την Δευτέρα 16/1, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ολικό παγετό στις ορεινές περιοχές, μέγιστες τιμές λίγο πάνω από το μηδέν στα ημιορεινά και  σε μονοψήφιες τιμές στους 6 με 8 βαθμούς Κελσίου στα πεδινά-παραθαλάσσια. Δεν είναι όμως ακόμα ξεκάθαρο αν η ψυχρή εισβολή συνοδευτεί με χιονοπτώσεις στην Ηλεία.
Θα χιονίσει στα πεδινά; ή θα έχουμε μόνο ήλιο "με δόντια" & παγετό; Παρακολουθούμε τα προγνωστικά στοιχεία και θα ενημερώσουμε για αυτή την εξέλιξη, αναλυτικά, με νεότερα προγνωστικά στοιχεία για το τι μας επιφυλάσσει ο καιρός τη νέα εβδομάδα!
Επιμέλεια μετεωρολογικής ενημέρωσης για το ilialive.gr Θεόδωρος Κονδύλης
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...