Νίκες για Βαρκελώνη και Μαδρίτη


angulo stoiximaPrimera Division γύρος 20ος και περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις το προσεχές Σάββατο που απασχολούν τους φίλους του ποδοσφαίρου και περιλαμβάνονται και στο κουπόνι στοχήματος.


Σ’ ένα από τα σπουδαία ματς της αγωνιστικής, η Εσπανιόλ υποδέχεται τη Μαγιόρκα στη Βαρκελώνη και θέλει να συνεχίσει τις πολύ καλές της εμφανίσεις στο πρωτάθλημα που την έχουν φέρει ακόμα και σε τροχιά Champions League. Πιο συγκεκριμένα, φιγουράρει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και με τρεις μόλις βαθμούς να τη χωρίζουν από την 4η Λεβάντε, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Στο κύπελλο αποκλείστηκε από τη Μιράντες (Εσπανιόλ-Μιράντες 3-2 και Μιράντες-Εσπανιόλ 2-1), σε μία από τις μεγαλύτερες φετινές εκπλήξεις του θεσμού. Η Μαγιόρκα προπορεύεται μόλις τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και για να ανασάνει θέλει μερικές καλές εμφανίσεις και νίκες. Έχει 22 βαθμούς και βρίσκεται στη 14η θέση. Είναι πολύ πιθανό να σκοράρει, με το goal/goal να αποτελεί καλό σημείο. Την περασμένη αγωνιστική νίκησε, πάντως με 0-1 στην έδρα της Ράγιο Βεγεκάνο. Τα προγνωστικά ποδοσφαίρου για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση κλίνουν και προς τον άσσο.

Η πρωτοπόρα της βαθμολογίας Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Σαραγόσα και θέλει να ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα τον αποκλεισμό για το Copa del Rey από την Μπαρτσελόνα, παίρνοντας ακόμα μια νίκη και διατηρώντας το προβάδισμα των πέντε βαθμών από την «αιώνιο» αντίπαλό της. Αν και βρέθηκε να χάνει από την Αθλέτικ Μπιλμπάο την περασμένη αγωνιστική γύρισε το ματς και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο νίκησε με 4-1. Ολοένα και χάνονται οι ελπίδες της Σαραγόσα με βάση τη βαθμολογική της θέση, αφού είναι τελευταία, έχει 12 βαθμούς και απέχει άλλους επτά από τη 17η Βιγιαρεάλ. Απέσπασε, πάντως, δύο σερί ισοπαλίες, εντός έδρας από τη Χετάφε (1-1) και εκτός έδρας από τη Λεβάντε (0-0). Δεν έχει πολλές ελπίδες στο «Μπερναμπέου», με το over 4,5 να είναι μια καλή επιλογή για ποντάρισμα.

Πέρασε στο κύπελλο από τη Ρεάλ, τώρα απομένει να ψαλιδίσει και τη διαφορά απ’ αυτήν στο πρωτάθλημα. Η δύσκολη αυτή προσπάθεια της Μπαρτσελόνα θα ξεκινήσει από τη έδρα της 17ης Βιγιαρεάλ που καίγεται για ένα καλό αποτέλεσμα. Στην προηγούμενη εκτός έδρας αναμέτρηση της, δεν τα κατάφερε, αφού ισοφαρίστηκε στα τελειώματα από τη συμπολίτισσα Εσπανιόλ (1-1). Τώρα, είναι η σειρά του «κίτρινου υποβρυχίου» να προσπαθήσει να της αντισταθεί και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει με όλες του τις δυνάμεις. Προέρχεται από το ευρύ 3-0 επί της Σπόρτινγκ Χιχόν, σε μια νίκη που της ανέβασε την ψυχολογία. Over και goal/goal είναι δύο επιλογές που ίσως αξίζουν τον κόπο, σε μια αναμέτρηση που οι πιθανότητες νίκης της Μπαρτσελόνα είναι έτσι κι αλλιώς μεγάλες.
Κaterina Bititsiou

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ