Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ηλεία: Αγρινιώτης ο φερόμενος δράστης εξαπάτησης ηλικιωμένων

Ηλεία: Αγρινιώτης ο φερόμενος δράστης εξαπάτησης ηλικιωμένωνΣτην εξιχνίαση μιας εξαπάτησης ηλικιωμένων και τριών αποπειρών έχει φτάσει η Αστυνομία στην Ηλεία, με φερόμενο ως δράστη έναν 38χρονο από το Αγρίνιο. Οι Αρχές εντόπισαν
μέσα από τις έρευνες τον ύποπτο, τον οποίο αναγνώρισαν στην Ηλεία ένα θύμα του και τρία παρ’ ολίγον.
Έτσι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης έχει έρθει αρκετές φορές στην Ηλεία για να κάνει τη δουλειά του. Τον περασμένο Μάρτιο κατάφερε να εξαπατήσει μια 74χρονη γυναίκα στο Κουρτέσι όταν με το πρόσχημα της εξόφλησης των ασφαλιστικών εισφορών του γιου της, πήρε από αυτή 100 ευρώ και 50 ακόμα από το πορτοφόλι της.
Την ίδια ημέρα προχώρησε και στην Αρετή Λεχαινών. Εκεί όμως δεν κατάφερε να εξαπατήσει μια 67χρονη γυναίκα όταν προσχηματικά ζητούσε χρήματα για την εξόφληση τιμολογίων του γιου της.
Ο δράστης έκανε και πρόσφατα την περασμένη Δευτέρα νέα επίσκεψη στο νομό. Στη Βάρδα ο 38χρονος χτύπησε την πόρτα ενός 79χρονος και του ζήτησε χρήματα για την εξόφληση των ασφαλιστικών εισφορών του εγγονού του αποτυγχάνοντας να πάρει χρήματα, ενώ την ίδια ημέρα στη Νέα Μανωλάδα με το ίδιο πρόσχημα για το γιο της, προσπάθησε να 67χρονη.
Το θύμα και τα παρολίγον θύματα, του δράστης κλήθηκαν στην Αστυνομία και αναγνώρισαν το δράστη από φωτογραφία καθώς φέρεται να είναι σεσημασμένος και πλέον αναζητείται.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...