Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ποινική δίωξη του Κ. Κουλούρη ζητά ο τραυματίας αστυνομικός - Άγρια κόντρα μεταξύ αστυνομίας και ειδικών φρουρων για το τροχαίο

- Κυκλοφορούσε με ληγμένο δίπλωμα απο το 2009 ο πρώην υπουργός
- Ατύχημα λένε Κουλούρης και Τροχαία που δεν εξηγεί τον τραυματισμό του αστυνομικού
- Τι έδειξε το αλκοτέστ του Κίμωνα Κουλούρη που συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος
- Ο πρώην υπουργός χαρακτηρίζει "υπερβολικό" να του ζητούν τα στοιχεία του ενώ δεν είχε ταυτότητα και πέρασε πολυσύχναστο φανάρι με κόκκινο!
- Οργή νομικών και συνδικαλιστών της αστυνομίας που δεν πέρασε αυτόφωρο ο Κουλούρης, όπως κάθε πολίτης
- Ακούστε τις δικαιολογίες του πρώην υπουργού

Αργά το απόγευμα ο νεαρός αστυνομικός φέρεται να ζήτησε την ποινική δίωξη του Κίμωνα Κουλούρη τον οποίο κατηγορεί οτι τον πάτησε με την mercedes του όταν τον σταμάτησαν για παραβίαση κόκκινου σηματοδότη. Μάλιστα οι γονείς του αστυνομικού συμπληρώνουν πως ο πρώην υπουργός ηταν ιδιαίτερα ειρωνικός.

Την δική του εκδοχή για όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου έδωσε ο Κίμωνας Κουλούρης, μιλώντας στο Mega.

O πρώην υπουργός αφού πέρασε κόκκινο φανάρι με τη Μερσεντές του, έγινε αντιληπτός απο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι τον σταμάτησαν για έλεγχο.

Διαβάστε όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Καλλιρόης

Σύμφωνα με το Mega, στην κατάθεσή του ο αστυνομικός που τραυματίστηκε, ανέφερε οτι ο πρώην βουλευτής πάτησε γκάζι κι έπεσε πάνω του, κάτι όμως που αρνείται ο πρωην υπουργός, επισημαίνοντας οτι είπε στους αστυνομικούς να ... κάνουν στην άκρη για να παρκάρει.

Ο κ. Κουλούρης μάλιστα χαρακτήρισε "απαράδεκτο" το γεγονός οτι του ζήτησαν τα στοιχεία του, τη στιγμή που τους είχε ήδη πει το όνομά του και προσπαθεί να πείσει με το επιχείρημα πως εαν τον είχε πατήσει με την Μερσεντές δεν θα είχε πάθει μόνο διάστρεμμα!

Ακούστε τι είπε ο Κίμωνας Κουλούρης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...