Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Τροχαίο στο ΙΕΚ Πύργου: Στο πλευρό της 22χρονης μαθήτριας το Ίδρυμα Νεότητας

Τροχαίο στο ΙΕΚ Πύργου: Στο πλευρό της 22χρονης μαθήτριας το Ίδρυμα ΝεότηταςΤο ατύχημα της 22χρονης μαθήτριας έξω από το ΙΕΚ Πύργου, συγκίνησε και προκάλεσε το ενδιαφέρον του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.
Η κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη
κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου σε κρίσιμη κατάσταση. Το Ίδρυμα Νεολαίας αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας της 22χρονης καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς της δεν έχουν τη δυνατότητα. Προς την ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι καθηγητές και συμμαθητές της, καθώς συγκεντρώνουν χρήματα για να συμβάλλουν στα έξοδα.Η κατάσταση της κοπέλας σύμφωνα με τους γιατρούς θεωρείται κρίσιμη αλλά σταθερή και την υποβάλλουν σε εξετάσεις ώστε να εκτιμούν διαρκώς την εξέλιξη της κατάστασής της.
Ο διευθυντής του ΙΕΚ Πύργου Παναγιώτης Τσώνης, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στην κοπέλα συνοδεύοντάς την στο νοσοκομείο, απευθύνει έκκληση για βοήθεια και οικονομική ενίσχυση της οικογένειας καθώς η αποθεραπεία της 22χρονης θα χρειαστεί αρκετό χρόνο.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...