Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Primera Division: Πρώτο «πιάτο»



Αμφίρροπες αναμένονται για ακόμη μια φορά οι αναμετρήσεις της Primera Division, καθώς μπαίνει στην 24η της αγωνιστική, ενώ δύσκολες παραμένουν οι προβλέψεις στοίχημα που, όμως, αν κερδηθεί από όσους αρέσκονται στο ρίσκο, είναι ικανό να τους προσφέρει καλά κέρδη.


Από τη 12η θέση της βαθμολογίας και χωρίς στην ουσία καμία από τις δύο ομάδες να έχει σωθεί, η Μπέτις υποδέχεται τη Χετάφε, σε μια εξαιρετικά αμφίρροπη αναμέτρηση που θα οριοθετήσει και τους στόχους τους. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο μείον τρία από την 6η θέση και το Europa League, αλλά και μόλις στο συν έξι από την επικίνδυνη ζώνη. Επιθυμούν, πάντως, να δώσουν συνέχεια στο σερί των δύο συνεχόμενων τρίποντων που έχουν και να πάρουν ακόμη μία, διεκδικώντας όσο μπορούν το όνειρο της Ευρώπης. Η Χετάφε στον αντίποδα έχει μαζέψει έναν βαθμό λιγότερο από τη σημερινή της αντίπαλο και ταξιδεύει από τη Μαδρίτη στη Σεβίλλη με στόχο να πάρει κάτι θετικό και να βάλει «φωτιά» στις ανώτερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. «Κλειστή» αναμέτρηση αναμένεται, με την Μπέτις να είναι το «ελαφρύ» φαβορί και με το under να φαντάζει και αυτό πιθανό.

Πάμε στοίχημα με ένα ακόμη πολύ ενδιαφέρον ματς αυτής της εβδομάδας και είναι αυτό ανάμεσα στη Μάλαγα και τη Σαραγόσα. Εδώ τα «κουκιά» είναι περισσότερο μετρημένα, καθώς με τους γηπεδούχους στο μείον ένα από την εξάδα και τους φιλοξενούμενους στο ισόγειο της βαθμολογίας, η κατάσταση δείχνει περισσότερο ξεκάθαρη. Η Μάλαγα δε βρίσκεται, παρά ταύτα, σε καλό αγωνιστικό momentum, διότι μετράει τρεις ήττες και δύο νίκες στα πέντε τελευταία της παιχνίδια, έχοντας, με άλλα λόγια, χάσει την ευκαιρία μιας καλύτερης βαθμολογικής συγκομιδής. Η Σαραγόσα είναι η τελευταία της Primera Division και με μόλις τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και 15 βαθμούς δείχνει ότι χάνει σιγά-σιγά το τρένο της σωτηρίας. Μια τελευταία ευκαιρία να ξαναμπεί στο κόλπο θα έχει σήμερα, όμως ο αγώνας κρίνεται εκ προοιμίου δύσκολος. Η οικοδέσποινα έχει περισσότερες πιθανότητες και μάλλον θα πάρει το ματς. Άσσος.

Η ισπανική αγωνιστική δράση του Σαββάτου κλείνει με ένα ντέρμπι Ευρώπης, αφού η Εσπανιόλ υποδέχεται τη Λεβάντε, σε μια αναμέτρηση έξι βαθμών. Οι γηπεδούχοι φιγουράρουν στην 5η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς, όπου έπεσαν μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή τους αποτελέσματα, δείχνοντας ότι ίσως να μην είναι έτοιμοι για το μεγάλο άλμα του Champions League. Μετρούν δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα τρία τελευταία τους παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι, με έναν βαθμό λιγότερο είχαν και αυτοί δημιουργήσει υψηλότερες προσδοκίες στην αρχή της σεζόν, όμως στη συνέχεια παρουσίασαν σκαμπανεβάσματα. Εδώ και οχτώ αγώνες δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης  (σε κύπελλο και πρωτάθλημα) και έχουν οπισθοχωρήσει στην 7η θέση. Βίοι παράλληλοι για τους δύο μονομάχους, λοιπόν, οι οποίοι θα δώσουν μια δυνατή μάχη σκοπιμότητας που λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πιθανό under.
Κaterina Bititsiou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...