Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Προσφορά αγάπης από σχολείο της Κύπρου


Στηρίζουν το κοινωνικό παντοπωλείο της Αλεξανδρούπολης

Αντιπροσωπεία του συλλόγου γονέων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Καϊμακλίου Λευκωσίας προσέφερε ποσότητα τροφίμων και ειδών υγιεινής την οποία παρέδωσε στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Μαθητές, γονείς και δάσκαλοι του σχολείου της Κύπρου, συγκέντρωσαν 5.000 ευρώ, τα οποία διέθεσαν στην αγορά της Αλεξανδρούπολης, για να αγοραστούν είδη που θα γεμίσουν τα ράφια του κοινωνικού παντοπωλείου.

Τα προϊόντα είναι μια προσφορά του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Καϊμακλίου Λευκωσίας στο πλαίσιο της Αδελφοποίησης με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης που έγινε στις 18 Μαρτίου 2011 στη Λευκωσία.

Τα είδη που επιλέχθηκαν ήταν σχετικά με το παιδί και την διατροφή του (πάνες, γάλατα, κρέατα, ζυμαρικά, βρεφικές κρέμες και σχολικά), ενώ όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Καϊμακλίου, Μιχάλης Σταυράκης, οι Κύπριοι είναι στο πλευρό της Ελλάδας και δεν μπορούν να δεχθούν ότι, μπορεί να υπάρξει Ελληνόπουλο χωρίς ένα πιάτο ζεστό φαγητό.

Η παράδοση των υλικών έγινε στο χώρο του 2ου δημοτικού σχολείου Αλεξανδρούπολης παρουσία τοπικών αρχών.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...