Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Οπαδοί του ΠΑΟΚ κράτησαν εγκλωβισμένους τους παίκτες του Ολυμπιακού


Οι άγριες διαθέσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ κράτησαν στον τέταρτο όροφο της Τούμπας για μισή ώρα τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι τελικά αποχώρησαν με προορισμό το αεροδρόμιο "Μακεδονία".

Μεγάλη ένταση υπήρξε μετά το τέλος του μεγάλου αγώνα της 20ης αγωνιστικής.Οπαδοί του ΠΑΟΚ μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο, κινήθηκαν προς τα αποδυτήρια και συγκρουστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις που τους απώθησαν.

Οι παίκτες και οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων ανέβηκαν στον τέταρτο όροφο του γηπέδου όπου έμειναν για μισή ώρα, περιμένοντας να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να λήξει η πολιορκία.

Αυτό συνέβη λίγο μετά τις 22.30. Η βροχή έπαιξε το ρόλο της και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποχώρησαν. Το πούλμαν του Ολυμπιακού έφτασε στην Τούμπα και παρέλαβε τα μέλη της αποστολής.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...