Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ντροπή...!!!!!!!!!!!!!!!


seitanidis.jpgΟ συντονιστής δράσεων της Νέας Δημοκρατίας για τις πυρόπληκτες περιοχές Διαμαντής Σεϊτανίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση, με αφορμή τις νέες τεράστιες καταστροφές στην Ηλεία:

Για άλλη μια φορά η Ηλεία βρέθηκε εντελώς απροστάτευτη κι ανέτοιμη, στο έλεος μιας φυσικής καταστροφής, με τίμημα μια ανθρώπινη ζωή στη Βαρβάσαινα, αλλά και απερίγραπτες καταστροφές περιουσιών και δημόσιου πλούτου, με κορυφαία καταστροφή αυτή που έγινε στο νοσοκομείο του Πύργου.
Αυτή την ώρα προέχει η βοήθεια με κάθε τρόπο στις πληγείσες περιοχές και στους ανθρώπους που υποφέρουν. Η ώρα των ευθυνών, θα ακολουθήσει αναπόφευκτα. Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να μην αναλογιστεί ότι αν τα χρήματα του πρώην Ταμείου Μολυβιάτη είχαν διατεθεί στην περιοχή σε έργα υποδομής, όπως είχε προγραμματιστεί, ασφαλώς οι ζημιές θα ήταν μικρότερες. Ομοίως αυτές θα είχαν περιοριστεί αν οι αιρετοί της Ηλείας είχαν διεκδικήσει περισσότερα χρήματα για την περιοχή μας, όπως αυτά που τα τελευταία χρόνια δόθηκαν σε όμορες περιοχές. Ούτε το πρώτο, ούτε το δεύτερο έγιναν. Και οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο.
Η ώρα των ευθυνών για το σάπιο πολιτικό κατεστημένο του νομού δεν θα αργήσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...