Ηλεία: Ο καιρός το Σαββατοκύριακο - Έντονη κακοκαιρία από Δευτέρα

Ηλεία: Ο καιρός το Σαββατοκύριακο - Έντονη κακοκαιρία από ΔευτέραΣταματούν τα φαινόμενα σήμερα Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012, κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στην Ηλεία τις επόμενες 72 ώρες: περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας,
θυελλώδεις άνεμοι το πρωί του Σαββάτου με βροχές από το απόγευμα. Σοβαρή επιδείνωση από την Δευτέρα.Πάμε να δούμε το καιρό αναλυτικά:
Σήμερα Παρασκευή 3/2, πιθανές ασθενείς βροχές νωρίς το πρωί και αυξημένες κατά περιόδους νεφώσεις, χωρίς φαινόμενα, για το υπόλοιπο της ημέρας. Η θερμοκρασία στα πεδινά από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου και στα ημιορεινά - ορεινά από 4 έως 9 βαθμούς. Οι άνεμοι νότιοι - νοτιοανατολικοί αρχικά μέτριοι 5 και από το μεσημέρι ισχυροί 6 μποφόρ. Περαιτέρω ενίσχυση από το βράδυ.
Το Σάββατο 4/2 περιμένουμε νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα δώσουν από τις απογευματινές ώρες βροχές και πιθανό καταιγίδες. Η θερμοκρασία σε ανοιξιάτικα επίπεδα θα κυμανθεί στα πεδινά από 11 έως 16 και στα ημιορεινά - ορεινά από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί πολύ ισχυροί 7 έως θυελλώδεις 8 μποφόρ σε στεριά και θάλασσα. Σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.
Την Κυριακή 5/2, λίγες βροχές περιμένουμε κυρίως το πρωί και αρκετές νεφώσεις για το υπόλοιπο της ημέρας. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή, στα επίπεδα του Σαββάτου. Οι άνεμοι δυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά στοιχεία, σοβαρή επιδείνωση περιμένουμε την Δευτέρα 6/2 με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας προκαλώντας χιονοπτώσεις κυρίως  στα ορεινά του νομού. Την επιδείνωση του καιρού της Δευτέρας θα την δούμε αναλυτικά σε επόμενο δελτίο καιρού.
Η τάση του καιρού τη νέα εβδομάδα: φαίνεται να μας απασχολούν αρκετές βροχές, η θερμοκρασία σε πτώση με χιονοπτώσεις στα ορεινά, πιθανά και στα ημιορεινά του νομού.
Επιμέλεια πρόγνωσης καιρού για το ilialive.gr Θεόδωρος Κονδύλης
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ