Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΙΧΩΡΙΤΙΚΗ ....

Για μια ακόμα φορά το Νεοχώρι πρέπει να είναι υπερήφανο γιατί οι επιτυχίες τα μετάλλια και τώρα τα κύπελλα συνεχίζουν να κατακλύζουν τις τροπαιοθήκες των Νεοχωριτών Πρωταθλητών .
Πρόσφατα αναφέραμε τον συχωριανό μας Ανδρέα  Αλεξανδρή  να κατακτά την 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα KING BOXING λίγο μετά η Αρβανιτάκη Μαρία ανέβηκε στο υψηλότερο βάθρο κατακτώντας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα TAE KWON DO  στο Λεωνίδιο το χρυσό μετάλλιο και τώρα η Βασιλική Στριγά διορθώνοντας τα λάθη του Λεωνιδίου κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο βάθρο στους σημερινούς αγώνες TAEKWON DO LIGHT CONTACT.
Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΡΙΓΑ αφού
πέρασε στον τελικό με έναν καταπληκτικό αγώνα δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλό της και όπως θα φανεί στο video  από τον αγώνα της 13χρονης ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΣΤΡΙΓΑ δίκαια της άξιζε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της ...δείτε λοιπό τις φωτογραφίες και το video  από τον αγώνα της Βασιλικής και των σημερινών αγώνων γενικότερα ...
Αξίζει να πούμε ότι οι αγώνες ήταν ευρωπαϊκού χαρακτήρα μιας και πλήθος από χώρες τις ΕΥΡΩΠΗΣ ήταν παρούσες και αγωνίστηκαν μαζί με τους Έλληνες αθλητές..
οι χώρες εκτός από την  Ελλάδα ήταν και οι :ΑΓΓΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΒΟΥΛΑΓΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ κ.α
ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ VIDEO ...
Δείτε τις φωτογραφίες...













ΣΕ λίγο το video.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...