Γ.Ν. Πύργου: Οι γιατροί σηκώνουν το βάρος της επαναλειτουργίας

Γ.Ν. Πύργου: Οι γιατροί σηκώνουν το βάρος της επαναλειτουργίαςΟι γιατροί του νοσοκομείου Πύργου είναι αυτοί που παίρνουν στην «πλάτη» τους το θέμα της επαναλειτουργίας του, δηλώνοντας από την Τετάρτη πως σήμερα, θα προχωρήσουν
στην ανάπτυξη 36 κλινών. Ο διευθυντής του Παθολογικού Τομέα Οδυσσέας Ζαχαριάδης μαζί με τους διευθυντές των αρμόδιων κλινικών (καρδιολογική και παιδιατρική), αναλαμβάνουν την ευθύνη να θέσουν σε λειτουργία το ισόγειο του νοσοκομείου, ώστε να μπορεί να δεχθεί επείγοντα περιστατικά και να κάνει νοσηλεία σε μικρό αριθμό και σε εξαιρετικές περιπτώσεις.
«Δεν θα δεχθούμε καμία αντίδραση σε αυτή μας την απόφαση. Το νοσοκομείο θα λειτουργήσει πάση θυσία» δήλωσε ο κ Ζαχαριάδης. Στο πλευρό του και η διευθύντρια της Παιδιατρικής που τόνισε ότι «μπορούμε να εξετάζουμε ασθενείς ακόμα και σε λυόμενα, όπως συνέβαινε και παλιότερα». Τα περιστατικά που θα διακομίζονται στο νοσοκομείο Πύργου θα αντιμετωπίζονται στον μέγιστο ικανό βαθμό, θα εκτιμούνται και εφόσον υπάρχει ανάγκη θα διακομίζονται προς άλλα νοσοκομεία.
Η διοικήτρια του νοσοκομείου Ελένη Φιλιπποπούλου σε δηλώσεις της τόνισε πως σήμερα είναι πιθανό να λειτουργήσει το τμήμα επειγόντων περιστατικών, τα εξωτερικά ιατρεία και άλλοι τομείς του ισογείου, ενώ γίνεται προσπάθεια για την άμεση ηλεκτροδότηση του πρώτου υπογείου για να λειτουργήσουν και εκεί υπηρεσίες και τμήματα όπως το μικροβιολογικό. «Είμαστε αισιόδοξοι πως πάρα πολύ γρήγορα όλα αυτά θα γίνουν. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για νοσηλεία όμως το προσωπικό είναι εδώ. Στόχος μας είναι να έχουμε την αντιμετώπιση των ασθενών σε επίπεδο επειγόντων περιστατικών» είπε η κα Φιλιπποπούλου.
Σε ότι αφορά την κατάσταση στο δεύτερο υπόγειο αυτή θα εκτιμηθεί μετά την σημερινή αυτοψία των στελεχών της ΔΕΠΑΝΟΜ. Τα νερά έχουν αντληθεί και μόνο λάσπη έχει μείνει πίσω.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ