Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Πάνω από 20 άτομα μπλεγμένα σε μια κλοπή προβάτων! Συνέλαβαν και το νόμιμο ιδιοκτήτη τους - Απίστευτη υπόθεση στη Λάρισα!

Όλα έγιναν επειδή ο άνθρωπος που είχε τα πρόβατα, ένας 45χρονος, είχε οικονομιικές διαφορές απο αγοραπωλησία ζώων με έναν 44χρονο. Ο δεύτερος, αποφάσισε να τις λύσει, κλέβοντας τα πρόβατα του πρώτου.

Προχθές το μεσημέρι λοιπόν, ο 44χρονος με τη βοήθεια μια 38χρονης και άλλων 18 ατόμων (!) πήγαν στην κτηνοτροφική μονάδα του 45χρονου και αφού ακινητοποίησαν με τη βία τρεις αλλοδαπούς εργάτες από το Πακιστάν που ήταν εκεί την ώρα εκείνη,
έκλεψαν ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 300 πρόβατα και διάφορα εξαρτήματα - εργαλεία της κτηνοτροφικής μονάδας, συνολικής αξίας 65.000 ευρώ!

Τα φόρτωσαν όλα σε πλατφόρμες τριών γεωργικών ελκυστήρων και έφυγαν...

Σύμφωνα με το e-volos, τελικά τα πρόβατα βρέθηκαν στο Βελεστίνο. Τα είχε ένας 57χρονος ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία.
Αργότερα, παρουσιάστηκε μόνη της στο Αστυνομικό τμήμα Βελεστίνου, η 38χρονη που συμμετείχε στην κλοπή των ζώων και συνελήφθη.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πάνω από 20 ατόμων για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της ληστείας, της ζωοκλοπής και της απλής σωματικής βλάβης και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Τα πρόβατα επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ωστόσο και εκείνος συνελήφθη από την αστυνομία, γιατί λόγω της υπόθεσης, αποκαλύφθηκε ότι απασχολεί λαθρομετανάστες. Μάλιστα, ένας από αυτού, ηλικίας 21 ετών, συνελήφθη για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Διαβάστε ακόμα:

Αιτωλοακαρνανία: Έκλεψαν 127 αρνιά και προβατίνες!
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...