Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Γ.Ν. Πύργου: Ξεκίνησαν κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι - Ζητούν την άμεση επαναλειτουργία του


Γ.Ν. Πύργου: Ξεκίνησαν κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι - Ζητούν την άμεση επαναλειτουργία τουΞεκίνησαν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο νοσοκομείο Πύργου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις καθυστερήσεις στην αποκατάσταση και την επαναλειτουργία του.
Το μεσημέρι παράλληλα με την τρίωρη στάση εργασίας πραγματοποίησαν πορεία από το νοσοκομείο στο κέντρο της πόλης και έφτασαν στο δημαρχείο όπου συναντήθηκαν με το δήμαρχο Μάκη Παρασκευόπουλο, που τους ενημέρωσε για τα αποτελέσματα της συνάντησης της περασμένης Παρασκευής στην Αθήνα με τον κ. Τιμοσίδη.Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Ανδρέας Βγενόπουλος, τόνισε πως «σκοπός μας να πιέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να μπορέσουμε να επαναλειτουργήσουμε το συντομότερο. Από ευχολόγια έχουμε κουραστεί πλέον, η διαμαρτυρία μας αυτή γίνεται ως μέτρο πίεσης προς  την ηγεσία του υπουργείου υγείας και τους τοπικούς φορείς ώστε να ανοίξει το νοσοκομείο άμεσα.
Πλέον οι εργαζόμενοι δεν αντέχουν, είναι καταπονημένοι ψυχικά και σωματικά και πρέπει οπωσδήποτε το νοσοκομείο να ανοίξει το συντομότερο. Την Παρασκευή είχαμε κάποιες εξελίξεις από τον κ. Τιμοσίδη, πήραν διαβεβαιώσεις για την διάθεση κονδυλίου, ωστόσο είμαστε επιφυλακτικοί. Έχουμε ακούσει λόγια και πιστεύω ότι αν δεν δούμε τα χρήματα να έρχονται άμεσα στο νοσοκομείο οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και πιστεύω πιο έντονα. Έχουμε κουραστεί δεν πάει άλλο.
Υπάρχουν εργαζόμενοι που πηγαινοέρχονται Αμαλιάδα και Κρέστενα, υπάρχουν ασθενείς που κάνουν αιμοκάθαρση σε κάποιο ιδιωτικό κέντρο στην Αμαλιάδα, έχουν χάσει την ησυχία τους και το ρυθμό τους. Αυτό που θέλω να επισημάνω ότι ο πυργιώτικος λαός και η ευρύτερη περιοχή της Ηλείας πρέπει να κινητοποιηθεί και να γίνει αρωγός στις προσπάθειες μας γιατί το πράγμα έχει τελματώσει πολύ και ο ηλειακός λαός έχει υποπέσει σε αδράνεια» κατέληξε ο κ. Βγενόπουλος.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...