Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ξεκίνησε ο Βλαγκούλης. . . προεκλογικό αγώνα στο Τραγανό

vlag1.JPGΘερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον πολιτευτή της Ν.Δ Θόδωρο Βλαγκούλη οι κάτοικοι του Τραγανού, τον οποίο υποδέχθηκαν ως ένα άνθρωπο δικό τους, τον δικό τους
αγωνιστή αλλά και τον πολιτικό που τον ξέρουν και τους ξέρει κάθε ένα χωριστά , από την διαρκή παρουσία του πριν και μετά τις εκλογές. Τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κ. Βλαγκούλης ,στην κατάμεστη αίθουσα ότι σήμερα βρίσκεται κοντά τους, τους κοιτά στα μάτια με ψηλά το κεφάλι και εκείνο το οποίο ζήτησε είναι να δοκιμαστεί ως Βουλευτής και η μεγαλύτερη εγγύηση προς αυτό επεσήμανε με έμφαση είναι η πολύχρονη αγωνιστική του πορεία. vlag2.JPGΕπεσήμανε ακόμα ότι μπροστά στην κρίσιμη περίοδο που βρίσκεται ο τόπος μας  χρειαζόμαστε αλλαγή πολιτικής με γνώμονα την επανεκκίνηση της οικονομίας  που σε αυτό στοχεύει η Ν.Δ . με το ολοκληρωμένο κυβερνητικό της πρόγραμμα.
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ  Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ
Τόνισε ακόμη ο κ. Βλαγκούλης ότι η επιδιωκόμενη αυτοδυναμία από την Ν.Δ και τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και απ’ όλους εμάς, αποτελεί εθνική ανάγκη προκειμένου να εφαρμόσει η Ν.Δ ως νέα κυβέρνηση του τόπου με νωπή εντολή απρόσκοπτα και ανεμπόδιστα το πρόγραμμα της που δίνει λύσεις στην ανάκαμψη της  οικονομίας αλλά και την αποφυγή της ακυβερνησίας  του τόπου.
Καταλήγοντας ο κ. Βλαγκούλης τόνισε ότι η Ν.Δ ως κυβέρνηση δεν θα επαναλάβει τα τραγικά λάθη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου αλλά και των Υπουργών του (κ.κ Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου) που με την πολιτική τους μας οδήγησαν στο Δ.Ν.Τ αλλά θα κυβερνήσει με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και μόνο.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...