Και επισήμως η Αυγερινοπούλου υποψήφια της ΝΔ στην Ηλεία

aygerinopoulou3Δελτίο Τύπου

Με αφορμή την Επίσημη Ανακοίνωση της Υποψηφιότητάς της στο Νομό Ηλείας από τον Γενικό Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας,
κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, η  Βουλευτής Επικρατείας, Αναπληρώτρια Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής, κα. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Στις εκλογές του 2009 η Νέα Δημοκρατία, η μεγάλη και κοινωνικά φιλελεύθερη παράταξη με ενέταξε στο πολιτικό δυναμικό της, και μου εμπιστεύτηκε μια από τις εκλόγιμες θέσεις του Ψηφοδελτίου Επικρατείας. Αυτή τη σπάνια τιμή την αξιοποίησα προς όφελος του ελληνικού λαού με δυναμικότητα και γνώσεις.
Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα ωστόσο, ζήτησα από τον Πρόεδρο μας, κ. Αντώνη Σαμαρά να δώσω τον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα, από τη γενέτειρά μου, την Ηλεία, ένα Νομό που πλήττεται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση, καθώς εδώ και χρόνια βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις ανάπτυξης με ευθύνη του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρό μας, Αντώνη Σαμαρά που συμφώνησε με την επιλογή μου και ζήτησε τη συστράτευσή μου.
Θα δώσω τη μάχη των δύσκολων επερχόμενων εκλογών για χάρη όλων όσοι ζητούν τους αγώνες για τη δημοκρατία και την εθνική πορεία της Ελλάδας να τους δώσουν νέοι, αυτοδημιούργητοι άνθρωποι, με γνώσεις και όρεξη για έργα, δίχως εξαρτήσεις και δόλιες συμμαχίες.
Θα δώσω τη μάχη για την Ηλεία, στην οποία γεννήθηκα και εργάστηκα, και πριν ασχοληθώ με την πολιτική, διότι είναι μια μάχη που αξίζει να κερδηθεί για τους νέους μας, για όλους μας”.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ