Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Απρόσμενη υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στην Ηλεία

tsipr_mpaksevΕνθουσιώδη υποδοχή επιφύλαξαν προχθές πολίτες στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, που επισκέφθηκε Αμαλιάδα και Πύργο. Και στις δύο πόλεις πλήθος πολιτών φώναζε ένθερμα
συνθήματα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και κατά του Μνημονίου.
«Η προσέλευση ξεπέρασε τις προσδοκίες μας», δήλωσε στο IONION FM, ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας, Δημήτρης Μπαξεβανάκης, που εξέφρασε παράπονα για την «εξαφάνιση» των καρεκλών από το Λάτσειο, που ανάγκασε πολύ κόσμο να παραμείνει όρθιος.
Οι πολίτες διψούν για την άλλη πρόταση τόνισε και συμπλήρωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει φορολογία μεγάλων εισοδημάτων, τραπεζών, εφοπλιστών και εκκλησιαστικής περιουσίας. Οι Έλληνες δεν αναγνωρίζουν το χρέος και το Μνημόνιο, προτείνεται η εθνικοποίηση των τραπεζών, που θα χρηματοδοτήσουν δράσεις, ιδίως στον αγροτικό τομέα.
Ο κ. Μπαξεβανάκης ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν στις εκλογές ένα νέο συνασπισμό εξουσίας με πυρήνα τις αριστερές δυνάμεις, για να συγκεντρωθούν 151 έδρες . Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.
Ακούστε περισσότερα ΕΔΩ
ilialive.gr -ionionfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...