Καυκανιά Αρχ. Ολυμπίας: Νέα μεταμεσονύχτια ληστεία σε σπίτι . . . για 450 ευρώ (video)

kauk_list1Οι ληστείες σε σπίτια χωριών της Ηλείας, δυστυχώς συνεχίζονται. Για άλλη μια φορά άγνωστοι δράστες «χτύπησαν» μέσα στη νύχτα για να πάρουν ελάχιστα.
Στο χωριό Καυκανιά του δήμου
Αρχαίας Ολυμπίας, δίπλα στο Πελόπιο, τρεις άγνωστοι δράστες μπήκαν σε σπίτι στη 1.30 τα ξημερώματα.
kauk_list2Οι ληστές σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr μπήκαν από το παράθυρο του σπιτιού που διαμένει ένας 45χρονος. Εκείνος ξυπνώντας βρέθηκε αντιμέτωπος με τους ληστές. Υπό την απειλή πιστολιού, τον ακινητοποίησαν και πήραν από την τσέπη του παντελονιού του το ποσό των 450 ευρώ.
Οι δράστες πριν φύγουν  άρπαξαν την κυνηγετική καραμπίνα του θύματος και μερικά μπουκάλια με ποτά.
Νεότερη ενημέρωση 12:32
kauk_list3Οι τρεις δράστες σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, χτύπησαν το θύμα τους προκειμένου να τους υποδείξει που έχει χρήματα ή τιμαφλή. Μόνοι τους βρήκαν τα 450 ευρώ στην τσέπη του παντελονιού του και φώναζαν ο ένας στον άλλο "σκότωσέ τον σκότωσέ τον" προκειμένου να τον πιέσουν να τους υποδείξει ή να τους δώσει άλλα χρήματα.
Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι του χωριού που δεν πιστεύουν πως βρέθηκε η Καυκανιά στο στόχαστρο ληστών. Το σπίτι του θύματος βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του χωριού και μόλις έφυγαν οι ληστές προσέτρεξε σε βοήθεια των γειτόνων του.
Σοκαρισμένος απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση. Το σπίτι είναι ερευνημένο σε όλους τους χώρους, ενώ οι δράστες μπήκαν σε αυτό χρησιμοποιώντας σκάλα για να φτάσουν στο παράθυρο της κουζίνας το οποίο ήταν ανασφάλιστο, όμως σε απόσταση πέντε μέτρων από το έδαφος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ