Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Μίνθη Ζαχάρως: Οι ληστές άφησαν 80χρονο να πεθάνει στο κρύο (Νεότερη ενημέρωση 19:31) (photos + video)

foniko1Νεκρός βρέθηκε χθες Τετάρτη 18/4/12  ένας ηλικιωμένος άνδρας περίπου 80 ετών έξω από το σπίτι του στο χωριό Μίνθη Ζαχάρως.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Ilialive.gr ο άτυχος άνδρας ήταν δεμένος και φιμωμένος. Αμέσως πήγε  στο σημείο ο αστυνομικός διευθυντής Ηλείας και ο ιατροδικαστής Πύργου.
Νεότερη ενημέρωση 18/4/1218:10
foniko2foniko3Πιθανότατα θύμα ληστείας έπεσε ο 80χρονος που βρέθηκε σε αγροτική περιοχή, στις παρυφές του χωριού Μίνθη.
Το θύμα ήταν δεμένο και φιμωμένο και δεν φέρει σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κάποιο εμφανές χτύπημα. Είναι πολύ πιθανό να μεταφέρθηκε στο σημείο από τους δράστες και να πέθανε από το κρύο.
Νεότερη ενημέρωση 18/4/12  19:31
Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Πύργου Κοσμά Αλεξίου που έκανε τη νεκροψία, φέρει χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματός του που κατάφεραν οι δράστες είτε με τα χέρια τους, είτε με κάποιο ξύλο.
Ο θάνατός του επήλθε περίπου 20 με 24 ώρες πριν απο την ώρα που εντοπίστηκε και δεν μπορεί να αναφερθεί με βεβαιότητα ότι ο θάνατός του προήλθε από τα χτυπήματα ή από το κρύο.
Οι Αρχές εκτιμούν πως το θύμα αντιστάθηκε στους ληστές που μπήκαν στο σπίτι του, τον έδεσαν και τον φίμωσαν, τον χτύπησαν γιατί είναι πολύ πιθανό να μην βρήκαν χρήματα και να τον άφησαν μέσα σε ένα χωράφι, όπου δεν άντεξε το κρύο.

Η νεκροτομή θα προσφέρει περισσότερα στοιχεία σήμερα Πέμπτη.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...