Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

“Σώθηκε” ο Λεβαδειακός – Ήττα... μαχαιριά για Εργοτέλη

Οι Βοιωτοί πήραν τη νίκη με 1-0 στο Παγκρήτιο και “σφράγισαν” το εισιτήριο τους για τη Σούπερ Λίγκα της νέας σεζόν. Ματς... δίχως αύριο δίνει την τελευταία αγωνιστική στα “Πηγάδια” ο Εργοτέλης.

Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, έχοντας κάποιες καλές στιγμές, αλλά στην συνέχεια οι Κρητικοί ισορρόπησαν το παιχνίδι, πίεσαν για το γκολ (γνωρίζοντας παράλληλα πως η Κέρκυρα νικάει 3-1) και μάλιστα είχαν και δοκάρι στο 27' με την Κεφαλιά του Μπούντιμιρ.

Η επανάληψη άρχισε με τον χειρότερο τρόπο για τους γηπεδούχους. Οι Βοιωτοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 56' με τον συνήθη ύποπτο... Σουμπίνιο, σφίγγοντας ακόμα περισσότερο την θηλιά του υποβιβασμού στον λαιμό των Κρητικών.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε πως στο 60' του αγώνα αποχώρησε από το Παγκρήτιο Στάδιο ο ισχυρός άντρας των γηπεδούχων, Απόστολος Παπουτσάκης. Το άγχος “πλάκωσε” τους γηπεδούχους, κάτι που φάνηκε από τις αποτυχημένες τους προσπάθειες και έτσι το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Σασιασβίλι (75’ Χάντι), Ολίσε, Σαρρής, Φραγκουλάκης, Γιαλούσης, Τζούνιορ, Κατσικοκέρης, Κουτσιανικούλης (75’ Μπέτο), Μπούντιμιρ (54’ Λεάλ).

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος (76’ Βασιλείου), Τομάς, Ζησόπουλος, Ιωάννου, Κόρμπος, Κουτσόπουλος, Σουμπίνιο (89' Μαχαίρας), Φαβάλι, Ναπολεόνι, Πόποβιτς (84’ Βιάνα).
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...