Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Άγρια δολοφονία πατέρα και γιού


ΑΘΗΝΑ 27/05/2012

Διπλό έγκλημα, με θύματα πατέρα και γιο, 54 και 25 ετών αντίστοιχα και αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής αίτια έγινε στις 9.40 το πρωί της Κυριακής στο Λευκαντί της Εύβοιας, ενώ λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη ο δράστης του εγκλήματος, ο οποίος ήταν γείτονας των θυμάτων.

Πριν από λίγη ώρα συνελήφθη ο δράστης του εγκλήματος, ό οποίος ήταν γείτονας των θυμάτων. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, πρόκειται για έναν 40χρονο άεργο, διαζευγμένο, ο οποίος έχει ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε μετά από τηλεφωνική καταγγελία στην Αστυνομία, σχετικά με πυροβολισμούς σε οικία στην περιοχή Λευκαντί Βασιλικού Ευβοίας. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου βρήκαν στη βεράντα της οικίας τους, νεκρό έναν 54χρονο και βαριά τραυματισμένο τον 25χρονο γιο του.

Ο 54χρονος, όπως διαπιστώθηκε, έφερε τραύμα από όπλο στην αριστερή θωρακική χώρα και ο γιος του σοβαρό τραύμα στην πλάτη, ο οποίος τελικά εξέπνευσε κατά την μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Μετά από πληροφορίες και έρευνες προέκυψε ότι δράστης είναι ο 40χρονος γείτονας των δύο θυμάτων, ο οποίος μετά από αναζητήσεις συνελήφθη και ομολόγησε.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε μέσα στο σπίτι του 40χρονου, βρέθηκαν μία επαναληπτική κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε παράνομα και δύο χρησιμοποιημένοι κάλυκες.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για διπλή ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Τα αίτια του διπλού φονικού διερευνώνται, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...