Δήλωση για τις εκλογές από την Διονυσία - Θεοδώρα Αυγερινοπούλου

augerinopoulou5Τη δική της δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα και τις ευχαριστίες της προς τον ηλειακό λαό εξέφρασε η βουλευτής Ηλείας Διονυσία - Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.
"Οι Έλληνες έδωσαν σε αυτές τις εκλογές ψήφο υπεύθυνη, υπέρ της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας μας και υπέρ της παραμονής μας στο ευρώ. Ο λαός της Ηλείας έδωσε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τη νίκη στη Νέα Δημοκρατία στο Νομό μας και συνέβαλε στη νίκη της συνολικά στη χώρα μας, καθώς ήταν η μόνη υπεύθυνη επιλογή.

Με τον Αντώνη Σαμαρά στο τιμόνι της χώρας, έχουμε εμπιστοσύνη και ελπίδα ότι υπάρχει καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας. Θα μπορέσουμε να επαναδιαπραγματευθούμε το επαχθές μνημόνιο του ΠΑΣΟΚ, να βελτιώσουμε σημαντικά την ποιότητα ζωής του κάθε πολίτη και να επανεκκινήσουμε την ελληνική οικονομία.

Προτεραιότητά μας είναι βάλουμε το Νομό Ηλείας σε τροχιά ανάπτυξης, να αξιοποιήσει τις αμέτρητες δυνατότητες που έχει, τον πολιτισμό, τον τουρισμό, το ανθρώπινο δυναμικό του. Η Νέα Δημοκρατία έχει σχέδιο για τη χώρα, έχει σχέδιο για την Ηλεία και θα το εφαρμόσει.

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά, προσωπικά, τους συμπατριώτες που με στήριξαν στο δύσκολο αυτό αγώνα. Είμαι κοντά τους".
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ